Üst Düzey Güvenlik Sağlayan Kilit Sistemleri

Üst Düzey Güvenlik Sağlayan Kilit Sistemleri

08 Şubat 2018 Perşembe 21:48
Üst Düzey Güvenlik Sağlayan Kilit Sistemleri

İşyerleri, ev, fabrika, otel, banka, avm ve diğer insan trafiğinin yoğun olduğu ve güvenlik gerektiren alanlarda sıklıkla tercih edilen manyetik kilitler, günümüz kilit sistemleri arasında üst düzey güvenlik sağlamak için geliştirilmiştir. Örneğin iş merkezlerinde kart okuyucu ile entegre olarak çalışan elektromanyetik kilit sistemleri acaba kapandı mı? Şüphesini sizlere unutturur, çünkü bilirsiniz ki manyetik kilit sistemleri çekme gücü sayesinde kilit sistemini etkinleştirerek güvenliğinizi sağlar.

Manyetik Kilit Sistemleri

Kapı kilit alanlarına ve duvarlara monte edilebilen kilitler, günümüzde birçok mekanda kullanılırken görebilmek mümkün. Örneğin bir işmerkezinde anahtar ile açılan eski tip kilit sistemleri kullanmak oldukça zahmetli bir durumdur. Hem yaşantımızı kolaylaştırmak hem güvenliğimizi sağlamak hem de geçişleri daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmek manyetik kilit sistemleri ile mümkün.

Türkiye’nin en iyi güvenlik teknolojileri firmaları arasında yer alan Netatek’in ürün bünyesinde bulunan harici tip manyetik kilit sistemleri: 36 kg,  136 kg, 272 kg ve 545 kg olarak 4 farklı çeşite ayrılmaktadırlar. Dahili tip manyetik kilit sistemleri ise 272 kg, 545 kg ve 136 kg olarak 3 çeşite ayrılmaktadırlar.

Yüksek güvenlikli bu kilit çeşitleri yüksek çekim gücüne sahip olsalar bile çok düşük elektrik enerjisi ile çalışırlar. Elektrik akımı kilit sistemine iletildiği sürece kilitler normal şekilde çalışırlar ancak elektrik kesintisi durumunda kilit sistemleri devredışı kalabilir veya hala çalışmaya devam edebilir. Manyetik kilitleri tercih ederken elektrik kesildikten sonra hala aktif mi kalsın? Yoksa devre dışı mı kalsın? Sorusunu da kullanım alanınıza göre cevaplandırarak tercih yapmalısınız.

Manyetik Kilit Sistemleri Nerelerde Kullanılır?

Her ürünün farklı alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmış birçok çeşiti olduğu gibi harici ve dahili manyetik kilit sistemlerini de farklı alanlarda kullanabilmek mümkün. Endüstriyel kapı tipleri, ev, ofis, banka, avm, otel gibi birçok alanda kullanılan manyetik kilit modelleri aynı zamanda montaj braketleri aracılığıyla cam üzerinde de kullanılabilmektedir. Kilit sistemleri genellikle kapılarda kullanılsa da kimi zaman farklı bir ihtiyaç veya proje için de tercih edilebilir olduğunu belirtmek isteriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81