Türkiye’nin En Yakışıklı Erkeği Seçildi!

Türkiye’nin En Yakışıklı Erkeği Seçildi!

24 Eylül 2018 Pazartesi 19:58
Türkiye’nin En Yakışıklı Erkeği Seçildi!

Kadınların hayranlıkla takip ettiği ünlü yakışıklı erkekler arasında yapılan oylamada birinci isim, yaptığı kaliteli işler ve magazin sayfalarını süsleyen aşk hayatı ile Çağatay Ulusoy oldu!

Kadınların hayranlıkla takip ettiği ünlü yakışıklı erkekler arasında yapılan oylamada birinci isim, yaptığı kaliteli işler ve magazin sayfalarını süsleyen aşk hayatı ile Çağatay Ulusoy oldu! 

Son zamanların en popüler internet sitesi Shall We?’de yapılan ankette Barış Arduç’tan Kerem Bürsin’e, Mehmet Günsür’den Burak Özçivit’e birbirinden yakışıklı ünlü erkek oyuncular aday oldu. Kadınlar arasında hayranlıkla takip eden bu yakışıklı erkek ünlüler arasında birinci gelen isim ise 7022 kişinin oylarıyla Çağatay Ulusoy oldu.

Birbirinden başarılı anketlere imza atan Shall We?’nin yaptığı ankette, 7022 kişiyle birinciliği göğüsleyen, Adını Feriha Koydum dizisiyle oyunculuk serüvenine başlayan, ardından Med Cezir dizisiyle asıl ve en büyük çıkışını yaşayan Çağatay Ulusoy olurken, 2698 kişinin oylamasıyla ikinci en yakışıklı erkek Ortadoğu ve Avrupa’da da hatrısayılır bir hayran kitlesine sahip olan Engin Akyürek oldu.

Bazı ünlüler şaşırttı 

Yaklaşık 13 bin kişinin oylamasıyla gerçekleşen “Türkiye’nin En Yakışıklı Erkeği” anketinde bazı ünlülerin oy oranları ise şaşırtıcıydı. Bu ünlülerden bazıları ve oy oranları şöyle; Güneşi Beklerken dizisiyle popüleritesini arttıran ve yeni sezonda Yaşamayanlar dizisiyle ekranlara geri dönen Kerem Bürsin 302 oy, özellikle Muhteşem Yüzyıldaki boğulma sahnesiyle hafızalara kazınan, magazinden uzak yaşadığı sad eve mütevazi hayatıyla takdir toplayan Mehmet Günsür 324 oy, Aşk-ı Memnu ile asıl çıkışını yapan ve dizi, sinema sektöründeki yerini sağlamlaştıran Kıvanç Tatlıtuğ  ise 425 oy alarak son sıralarda yerini aldı.

Tarkan’a şok! 

Yapılan ankete göre oylamada son sırada bulunan Tarkan, gereken ilgiyi pek göremedi. Türkiye’nin megastarı, çiçeği burnunda baba Tarkan, yapılan Türkiye’nin En Yakışıklı Erkeği anketinde 233 oy alarak son sırada yerini aldı.

Burak Özçivit şaşırttı

Fahriye Evcen’le olan özendiren birliktelikleri devam eden Burak Özçivit’te yapılan ankette aldığı oy oranıyla şaşırttı. Yeni sezonda Diriliş Ertuğrul dizisine transfer olan ve Osman Gazi rolünde izleyeceğimiz Özçivit, okuyucular tarafından aldığı 500 oyla orta sıralarda yer aldı.

Tüm Anket&Testlerimize Buradan Ulaşabilirsiniz!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81