Transferspro Hakkında

Transferspro Hakkında

10 Haziran 2018 Pazar 06:40
Transferspro Hakkında

Transferspro 2016 senesinde kurulan ve göstermiş olduğu başarılar sayesinde gelişerek 2018 senesinde son kullanıcıya da hizmet vermeye başlayan bir kuruluştur. Şirketleşerek Türkiye'nin en önemli otellerine ve operatörlerine hizmet vermeye başlamış, ve ardından hızlı bir şekilde büyümeye devam etmiştir. Yurt içi ve yurt dışı tüm misafirlerine transferspro.com sitesinden online olarak kusuruz ve güvenilir transfer hizmetleri vermek için var gücüyle çalışmaktadır.

Transferspro Transfer Çeşitleri

Hem konforlu hem de keyifli bir yolculuk için mutlaka Transferspro araçları tercih edilerek yolculuk yapılmalıdır. Vip araçları sayesinde profesyonel bir yolculuk yapma şansı elde edebilir ve güvenle dilediğiniz lokasyona ulaşabilirsiniz. Online sitesinden veya telefon aracılığı ile istenilen araç seçilerek, ihtiyaç duyulan her yere gitmek oldukça basit. Konserlere, etkinliklere, maçlara, havalimanına veya kalınan otele vip transfer hizmetleri ile gitmek istediğiniz zaman transferspro.com adresine giriş yapıp hızlıca rotalara göz atabilir ve transfer hizmetinde kullanmak istediğiniz aracınızı seçebilirsiniz. Geniş bir aileye sahip iseniz veya bir grup ile yolculuk yapılıyorsa daha geniş çaplı, ekonomik küçük minibüs,shuttle tarzı araçlar tercih edilebilir.

Uzman ve deneyimli personeli sayesinde rezervasyon ve iptal değişiklikleri hemen yapılır ve müşteri memnuniyeti esas alınır. Rahat ve ekonomik araçları ile transfer hizmeti sunulmaktadır.

Transferspro transfer çeşitleri dört ana temada gerçekleştirilmektedir:

Standart araçlar ile özel transferi

Shuttle araçlar ile ekonomik transferi

Kongre ve seminer için yolcu transferi

Transferspro Transfer Bölgeleri

Türkiye'nin birçok bölgesinde transfer hizmetleri bulunmaktadır. Özellikle tatil bölgelerinde ve çevresinde transfer hizmetlerinden günün her saati yararlanılabilmektedir. İstediğiniz aracı seçerek konforlu ve keyifli bir tatil için Transferspro transfer hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak için: 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81