TIKANIKLIK AÇMA

TIKANIKLIK AÇMA

06 Haziran 2018 Çarşamba 17:18
TIKANIKLIK AÇMA

Makine İle Tıkalı Kanal Açma

Her alanda olduğu gibi boru tıkanıklık açma işlemleri de artık makinelerle yapılmaktadır. Tuvalet ve lavabo borularında oluşan tıkanıklıklar için her hangi bir yeri Kırdırmadan ve ya boru değişimine gerek kalmadan makineli tıkanıklık açma sistemi ile hem kolay hem de temiz bir şekilde tıkanıklıklar açıla bilmektedir. Ankara da hizmetini en profesyonel veren firmaların başında tabi ki MURAT TESİSAT gelmektedir. Murta Tesisat Ankara'nın her yerine mobil servis hizmeti ile bir telefonla hizmet götürebilmektedir.

Tuvalet Tıkanıklığı Açma

Tuvalet Tıkanıklığı en zor ve en pis tıkanma sorunlarından biridir. Çünkü tuvalet borularında oluşan tıkanma genelde gider borusuna kaçan yabancı cisimlerin pimaş boruya sıkışması ile oluşmaktadır. Ancak Tuvalet Tıkanıklığı da Makine ile kolayca açılabilmektedir. Tuvalet tıkanıklık açma makinesi özel aparatları ile boruda sıkışan bez ve benzeri maddeleri hiç zorlanmadan ve hiç bir yeri kırmadan kolayca açmaktadır. Ankara Tuvalet Tıkanıklığı Açma servisi ile sizlere hizmetini en hızlı şekilde sunmaktadır.

Lavabo Borusu Tıkanıklığı Açma

Mutfak lavabo boruları tıkanıklığı genel olarak yemek atıklarından ve yağ kalıntılarının boruya yapışarak birikmesinden olmaktadır. Bulaşık makinesinden yada lavabo süzgecinden geçen yemek ve yağ kalıntıları özellikle boruların yatay geçtiği yada dirsekli olduğu kısımlarda birikerek tıkanmaktadır. makinesi ile ince pimaşlara özel aparatlar kullanılarak borulara en ufak bir zarar vermeden pimaşta biriken yağ ve yemek atıkları parçalanmakta ve lavabo tıkanıklığı açılmaktadır.

MURAT TESİSAT / TIKANIKLIK AÇMA ANKARA / 0 539 666 42 48

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81