Tente Sistemli Kafeleri Müşteriler Daha Çok Tercih Ediyor

Tente Sistemli Kafeleri Müşteriler Daha Çok Tercih Ediyor

10 Nisan 2018 Salı 20:23
Tente Sistemli Kafeleri Müşteriler Daha Çok Tercih Ediyor

Kahvelerini ve çaylarını yudumlarken hem kafede olup hem de dışarının enerjisi daima hissetmek isteyenler konforlarını düşündükleri için tente sistemleri olan kafeleri tercih ediyorlar. Dört mevsim konforu ve şıklığı bir arada sunan Byart Group'un tente sistemleri mekânların en çok tercih ettiği ürün oldu.

TENTE SİSTEMİ NEDİR VE NASIL UYGULANIR?

Byart Group'un tente sistemleri alüminyum yapılı, katlanabilir, güneş ve yağmur gibi sert hava koşullarından koruyan dayanıklı bir üründür. Tekli, ikili ve üçlü formda üretilen Byart Group'un tente sistemleri her mimari yapıya uyum sağlamasıyla sık tercih edilir. Byart Group'un tente sistemleri yaz ve kış demeden ortamınıza konforu ve keyfi bir arada getirir. Keskin hatları olan bu özel ve şık tasarım, değişen mevsimlere mekânınızı hazırlarken LED aydınlatma sistemi ile lüks ve estetik bir görünüm kazandırır.

NEDEN BYART GROUP TENTE SİSTEMLERİ?

Konfor her müşteri için önem teşkil eden ve gittiği mekânlarda her müşterinin aradığı bir özelliktir. Bu durum yiyecek-içecek sektörünün duvarları kaldırıp tente sistemleriyle şeffaf mekânlar oluşturarak şık bir trend yaratmalarına olanak sağladı. Byart Group'un sistemlerini bulunduran mekânlar müşteri konusunda oldukça bereketlidir. Çünkü tente sistemleri açılır kapanır yapı olmasından dolayı kışın kar ve soğuk gibi etkilerden, yazın ise güneşin aşırı yakıcı etkilerinden koruyarak mekânı hava şartlarına uyumlu hâle getirir. Böylece müşterilerin konforları bozulmadan rahatça kahvelerini ve çaylarını içmesi mümkün hâle gelir ve orayı sürekli uğrak bir mekâna çevirir.

Son Güncelleme: 27.12.2018 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81