Takipçi Satın Almak Profilimin Kapanmasına Neden Olur Mu?

Takipçi Satın Almak Profilimin Kapanmasına Neden Olur Mu?

06 Haziran 2018 Çarşamba 17:16
Takipçi Satın Almak Profilimin Kapanmasına Neden Olur Mu?

Instagram takipçi satın almak isteyen birçok kişi var fakat akıllarına takılan konu ise "Instagram takipçi satın almak profilimin kapanmasına neden olur mu?" sorusudur. Bu yazımızda size bunun yanıtını vermeye çalışacağız.

Hangi Siteden Takipçi Satın Al İşlemi Yapılmalıdır?

Öncelikle instagram hesabının zarar görmesini istemeyen birisi amatör sitelerden takipçi satın almaz. Piyasadaki siteler bellidir, bazı kişiler ise reklamlar çıkarak diğerlerinin önüne geçip günü kurtarmak ister. Ancak normal çalışan bir mantık sistemine sahip bir kişi normal instagram takipçi satın alma sitelerinde 1000 adet 20-30 tl iken reklamlarda bu fiyatlara 10.000 takipçi sunuluyor olarak sorabilir. Bu sitelerden işlem yaptığınızda muhtemelen instagram hesabınıza zarar gelmez. Neden derseniz çünkü instagram hesabınıza genellikle herhangi bir işlem yapılmaz, kimse takip etmez ya da beğenmez. Siz paranızı verdiğinizle kalırsınız. İki gün sonra siteye ulaşmaya çalışırsınız fakat ortada takipçi satın aldığınız site yoktur. Siz de arama motorundan benzer isimli sitelere girersiniz acaba bunlar mıydı benim takipçilerim gelmedi diye onlara ağlarsınız. Bu tarz durumlar yaşamamak için bildiğiniz yerden almanız sizin faydanızadır. gibi instagram takipçi satın alma konusunda uzman siteler dururken farklı sitelerden satın alarak kötü tecrübeler yaşabilirsiniz. Instakip beş seneyi aşkın süredir takipçi satın alma konusunda hizmet sunmaktadır ve haftanın her günü, her saati canlı destek sunmaktadır. Siz de takipçi satın alma hakkında aklınıza takılan tüm sorulara anında yanıt bulabilirsiniz.

Takipçi Satın Almak Profilime Zarar Verir Mi?

Şimdi asıl konuya gelelim, işlemlerinde instagram profilime ne yapılır nasıl işlem sağlanır gibi sorular soruluyor. İki şekilde instagram takipçi arttırabilmektesiniz, bunlardan birincisi ücretsiz şekilde instagram takipçi siteleridir.

Instagram Takipçi Arttırma Siteleri

Bu sitelere kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yaparsınız ve ücretsiz şekilde instagramda sizi popüler olmaya taşıyacaklarını takipçi sayınızı satın almadan arttırabileceğinizi iddia ederler. Bu sitelere girdiğinizde sitenin sahibine direkt olarak şifreniz gider ve hesabınızı kapatmak ya da alıp ismini değiştirmek ona kalmıştır. Bedava instagram takipçi satın al gibi etiketlerle öne çıkan bu sitelere giriş yapmayınız. Zaten takipçi fiyatları çok pahalı değildir, bu nedenle şifresiz şekilde takipçi sayınızı arttırabileceğiniz sitelerden işlem yapabilirsiniz.

gibi Takipçi Satın Alma Siteleri

Instakip sitesi güvenilir bir instagram takipçi satın alma sitesidir. Bu siteden işlem yaptığınızda şifre ya da uygulamaya girme gibi birşey istenmez. Sadece kullanıcı adınız istenir ve herhangi bir arkadaşınız sizi nasıl takip ediyorsa o şekilde takipçileriniz artmaktadır. Herhangi hesap kapatılma gibi bir durum yaşanmamaktadır. Tüm bu nedenlerden dolayı instagram takipçi satın alırken alacağımız siteyi doğru seçersek ve ücretsiz siteler ile giriş bilgilerimizi paylaşmazsak herhangi bir sorun yaşamayız. Instakip hemen hemen her gün yeni bir instagram takipçi satın alma kampanyası yapmaktadır, bu kampanyaları takip ederek daha ucuz şekilde takipçi satın alabilmemiz mümkündür.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81