Sünnet Düğün Organizasyonu

Sünnet Düğün Organizasyonu

12 Ekim 2018 Cuma 19:20
Sünnet Düğün Organizasyonu

Sünnet Düğün Organizasyonu yapan şirketimiz, profesyonel ekip ile sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Asır Organizasyon olarak, senelerdir sünnet düğünü faaliyetlerine imza atmış bulunmaktayız. %100 müşteri memnuniyeti hedefi ile verdiğimiz hizmetler ile bir çok referans edindik. İstediğiniz hizmet paketini satın alarak siz de bu seçeneklerden yararlanabilirsiniz. şirketi olarak ilk olarak düğün yapılacak olan mekanda keşif yapılmaktadır. Bu keşif esnasında, salon süslemesi,masa sayısı ve yerleştirme seçenekleri hakkında fikir alış verişinde bulunulmaktadır. Düğün sabahı ise erken saatlerde mekanın süslenmesi ve diğer çalışmaları sizlere anlık paylaşımlar yaparak bilgilendiririz.

Mehter takımı isteminiz durumunda, evinizin önüne gelmektedir. Çocuk evden çıkana dek, mehter marşı söylenmektedir. Düğün salonunun eve yakın olması durumunda, birlikte kortej yürüyüşü yapılarak mekana geçilmektedir. Sünnet tahtı ve yeniçeriler mekanda hazır olarak çocuğu beklemektedir. Daha sonrasında çocuk mehter maaşı eşliğinde taşınır ve tahta oturtulur. u bu şekilde başlamaktadır.

İstanbul Mehteren, sünnet düğünü esnasında en sevilen marşları seslendirmektedir. Bu organizasyon esnasında sizin misafirleri karşılamanız yeterli olacaktır. Geri kalan tüm işlemler ile personellerimiz ilgilenmektedir.  Mehter konseri sonrasında ise, sunucu odada yer alan misafirlere katılım nedeniyle teşekkür konuşması yapar ve Hacivat-karagöz ekibi sahneye çıkar.  Aynı zanda Nasrettin Hoca gösterisi de düğünün bir parçası olacaktır.

Bu aşama sonrası, aldığınız paket hizmetlerine göre değişmektedir. Eğer eğlenceli bir program ise, müzisyenler ve halk oyunları ekibi sahnedeki yerini alacaktır. Dini bir organizasyon ise, mevlithan sahnedeki yerini alacak Kuran-k Kerim tilaveti dinlettirecektir. Sizin seçimleriniz sonucunda istediğiniz rüya gibi bir düğün konsepti oluşturmaktayız. Güvenilir ve kaliteli hizmetleri için bizi tercih edebilirsiniz.

seçeneklerimiz farklı kampanyalardan oluşmaktadır. Sünnet, her çocuğun hayatında başına bir kere gelen, oldukça önemli bir olaydır. Bu nedenle en güvenilir organizasyon şirketleri ile çalışmanız, çocuğunuza verdiğiniz en güzel hediye olacaktır. İnternet sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçerek tüm sorularınızı yöneltebilirsiniz. Sunnetdugunleri.com adresinden bizimle iletişime geçebilir, fiyatları öğrenebilir ve destek hatları aracılığı ile kısa süre içinde bizlerle iletişime geçme şansını elde edebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81