Size Özel Davetiyeler Ve Nikah Şekerleri

Size Özel Davetiyeler Ve Nikah Şekerleri

20 Mart 2018 Salı 13:00
Size Özel Davetiyeler Ve Nikah Şekerleri

Neden sizlerin de düğün davetiyeleri dikkat çekici ve etkileyici özelliklere sahip olmasın ki? Hayatınızda bir kez yaşadığınız bu özel günün sevdiklerinizde kalan tek hatırası olan davetiyelerinizin üzerindeki şekil ve modelinin yanı sıra kullanmış olduğunuz sözü alal usul hiç araştırmadan yalnızca olsun diye seçtiğinizde yıllar sonrasında büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Pasta, salon ve gelinlik gibi gayet özen göstermeniz gereken düğün davetiyelerinin de çok uzun yıllar saklanarak çocuklarınızın dahi bu kartlara şahit olacağını ve bu yaşamış olduğunuz özel günü onlara bu özel kartların yansıtacağını unutmamalısınız.

Tarihlerinizi ve düğünün yapılacağı salonun belirlenmesinin ardından araştırılmaya başlanılması gereken davetiye lerin üzerinde bulunacak olan sözlere karar vermekte olan gelin ve damadın işin kolaylaştıran yüzlerce davetiye sözlerini tek tek okuyarak aralarından en çok beğendikleri sözü seçebilmekteler. Ayrıca, dini, komik, duygusal ve karikatürlü gibi her türlü özellikte çok rahat ulaşabildiğimiz sözlerine sahip olduğumuz sosyal çevrenin de etkisinin çok büyük olduğunu unutmamız gerekerek tercih etmeliyiz.  Düğün davetiyelerinin üzerinde yer alacak olan anne ve baba ismi, düğün salonunun adı ve adresi, düğün tarihi, salona gidiş saatleri gibi önemli olan her konu özenle ve ayrıntılı şekillerde yazılmalıdır.

Misafirlerin her daim düğüne geç girme gibi bir alışkanlığı olduğu düşünülerek not alınacak olan saatlerin yarım saat önce yazılması da düğünün geç kalınmadan başlamasına etkili olacaktır.

Sünnet düğünü, özel toplantılar, iş yeri açılışları, kongre ve seminer gibi diğer özel günler içinde özenle hazırlanmakta olan davetiyelerde sizler kendi istediğiniz özelliklerdeki tasarımları da hazırlatabileceğinizi unutmamalısınız. Ayrıca hangi özel günde olursa olsun kullanacağınız davetiye sözleri nin okuyanlar üzerinde etkili, yüzlerini güldüren ve hatta kimi zamanda düşündüren sözler olmasına dikkat edin.

Davetiye Shop web sitesinden her modeli bulabilirsiniz istediğiniz ürünleri arayın yardımcı olsunlar 1000 Adet Davetiye 80 TL ve 100 60 TL Kampanyasından hemen faydalanın derim.

Sitemizi mutlaka ziyaret edin davetiyeshop.com

Son Güncelleme: 20.03.2018 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81