Saç Mezoterapisi Nedir

Saç Mezoterapisi Nedir

10 Şubat 2019 Pazar 21:27
Saç Mezoterapisi Nedir

Saç Mezoterapisi Nedir

              İnsan sağlığında ve güzellik algısında saçlar önemli bir yere sahiptir. İlk bakışta dikkat çeken hacimli ve ışıl ışıl parlayan saçlar hem sağlıklı hem de güzel bir görünüm kazandırmaktadır. Fakat bazı durumlarda saçlarda yıpranma, koparak dökülme, matlaşma gibi problemlerle karşılaşılmaktadır.

              Saçların sağlıklı bir görünüme ulaşması için en çok tercih edilen yöntemlerden biri mezoterapidir. Gelişen teknoloji ile kısa sürede tedavi olmayı sağlayan bu yöntem, birçok insan tarafından tercih edilmekte ve memnuniyet ile ayrılmayı sağlamaktadır.

 Saç Mezoterapisi Hangi Durumlarda Uygulanmaktadır?

              Bu yöntem, özellikle yoğun saç dökülmesi yaşayan kişilerde uygulanmaktadır. Ayrıca saç ekimi sonrası saç tellerini korumak, saçları daha parlak ve hacimli hale getirmek için de tercih edilebilmektedir. üzerinde uygulandığında, saç dökülmelerini durdurmakta, saç tellerini kalınlaştırmakta ve saçların sağlıkla parlamasını sağlamaktadır.

 Saç Mezoterapisi Nasıl Uygulanmaktadır?

  sorusunun en genel tanımı, saçın sağlıklı bir görünüme ulaşması için ihtiyaç duyduğu vitamin, mineral, aminoasit gibi maddelerin saça enjekte edilmesidir. Bu işlemde öncelikle saçlar, ozon uygulaması ile yumuşatılmaktadır.

              Bu sayede deri yumuşamakta ve enjekte işlemi, neredeyse hissedilmeyecek hale gelmektedir. Mezoterapi işleminde saçın durumu profesyonel bir bilgisayar tarafından kontrol edilmektedir. Problem görülen bölgeye enjekte uygulaması yapılarak tedavi süreci başlamaktadır.

 İşlem Kimlere Uygulanabilir, Kimlere Uygulanamaz?

              Uygulama tamamen acısız ve ağrısız bir yöntemdir. Bu sayede her yaş grubuna rahatlıkla uygulanabilmektedir. Kan sulandırıcı ilaç kullanan ve şeker hastası olan danışanlara bu işlem uygulanamamaktadır. Ayrıca hamile kadınlara ve kanser hastalarına da bu tedavi önerilmemektedir.

 Mezoterapi İşlemi Kaç Seansta Tamamlanmaktadır?

  semtinde danışanlarına memnuniyetle hizmet vermektedir. Cilt ve saç tedavilerinde alanında uzman ve tecrübeli hekimlerden yardım almak sürecin daha sağlıklı ilerlemesini sağlamaktadır. İlk görüşme esnasında uzman hekim, saçtaki problemin büyüklüğüne göre seans sayısı belirlemektedir.

              Kişi problemine göre değişen seans sayısı belirlendikten sonra tedavi süreci başlamaktadır. Seanslar 35-40 dakika arasında tamamlanmaktadır. Yine saçtaki problemin yoğunluğuna göre seansların kaç haftada bir yapılacağı belirlenmektedir. Saç Meazoterapisi ile kısa sürede sağlıklı saçlara sahip olmak mümkündür. Tedavi sürecinde seanslara düzenli olarak gelinmeli ve saç bakımına dikkat edilmelidir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81