Paranızı Korumak İçin Paykasa

Paranızı Korumak İçin Paykasa

11 Haziran 2018 Pazartesi 20:37
Paranızı Korumak İçin Paykasa

İnternet üzerinden yapılan alışveriş ve ödemeleri daha güvenli hale getirmek için Paykasa kartlarını tercih edebilirsiniz. Tek kullanımlık olmaları ile birlikte hesap dolandırıcılığı ve hırsızlığa karşı önlem alınmıştır. Kredi kartı ve kişisel bilgileriniz kullanılmadan sadece bu kart üzerinden yapacağınız işlem ile sanal alışveriş ve ödemeleriniz güvenilir hale gelmiştir. Paykasa kodlarını almak için mobil ödeme ve kredi kartı seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.

Paykasa Kartları

Mevcut hesap kartı şeklinde kullanabileceğiniz fakat tek seferlik alışveriş için açık olan kartlardır. Paykasa al ve kullanımı için yapılması gereken resmi sitesinden sipariş verebilir ya da anlaşmalı olduğunuz bankadan talepte bulunabilirsiniz. Sanal alışverişe açık olan ve Pay ödemesi yapılabilen bütün siteler için bu kartı kullanmanız mümkün. Paykasa kartlarını aktif etmek için öncelikle harcama yapacağınız tutar için bir kod satın almanız gerekir. Sanal para niteliğinde olan bu birim ile canlı para ile yapılan satım alma ve ödeme işlemlerini hızlı şekilde kısa sürede gerçekleştirmiş olursunuz. Kod kullanımının tek seferlik olması nedeni ile ikinci bir kere kullanılması mümkün değildir. Bu sayede üçüncü kişilerin hesabınıza ulaşması engellenmiştir.

Sanal Alışveriş İçin Paykasa

Paykasa satın al işlemlerinin ardından sanal üzerinde yer alan alışveriş siteleri, ödeme ve oyun siteleri için kod satın alarak kullanıma açık hale getirebilirsiniz. Paykasa sitesinden temin edeceğiniz kod numaraları için harcamak istediğiniz para kodunu seçmeniz gerekir. Minimum ve maksimum para tutarının belli olduğu Paykasa kodlarından satın alma işlemi gerçekleştirildiğinde web site ya da Skype üzerinden kodlar tek kullanımlık olarak gönderilir. Gönderilen kod sayesinde birçok web sitesi üzerinde istediğiniz harcamayı yapabilirsiniz. Kişisel bilgilerin verilmeden sadece Pay kodu ile işlem yapacağınız şekilde geliştirilmiştir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81