Panelkon Sinema & Konferans Koltukları Modelleri

Panelkon Sinema & Konferans Koltukları Modelleri

03 Ağustos 2018 Cuma 20:05
Panelkon Sinema & Konferans Koltukları Modelleri

Okullarda derslik ve amfilerde, sinema salonlarında öğrencilere rahat ders çalışma imkânı sunan koltuk ve sıraların bulunması gerekir. İyi bir eğitim öğretim için konforlu ve huzurlu bir ortam oldukça önemlidir. Okul sıraları, okul koltukları üretiminde bu husus dikkate alınır ve bilimsel bilgilerle koltuk modelleri tasarlanır. Derslik ve amfilerde kullanılacak koltuklar bedeni rahatsız etmeyecek şekilde tasarlanır. Öğrenci ders boyunca bedensel rahatsızlık hissetmeden dersi takip edebilmelidir.  Okul ve öğrenci ihtiyaçlarını doğru tespit eden Panelkon firmamız kaliteli, konforlu ve ergonomik koltuklar üretmekte ve her salonun yapısına uygun alternatifler sunmaktadır. Amfi salonu koltukları da amfilerin daha verimli kullanılmasını sağlamak üzere tasarlanmaktadır. Tekli, ikili, üçlü, katlanır oturaklı koltuk modelleri istenen her renkte üretilebilir. Çeşitli seminer, konferans ve etkinliklerde kullanılan konferans salonlarında kullanılan öğrencilerin yapısına uygun kaliteli bir şekilde tasarlanarak uzun süren konferanslarda öğrencilerin rahatsızlık duymadan daha dikkatli bir şekilde odaklanmasına etkendir bu nedenle konferans koltuklarının kaliteli malzemeler kullanılarak uygun bir şekilde yapılması gerekmektedir.

Derslik ve amfi koltuklarının, nın sıralarının üretiminde ahşap, plastik ve pvc malzeme kullanılıyor. Darbe ve dış etkilere karşı oldukça dayanıklı olan bu malzemeler koltukların uzun yıllar deforme olmadan kullanılmasını sağlıyor. Döşemede ise çoğunlukla kumaş kullanılıyor. Ancak kumaşlar yanmaz, solmaz, terletmez. Kolay temizlenir özelliklere sahip olmalıdır.  Amfi salonu sıraları ve koltuklarında farklı renkler kullanılabiliyor. Yaratıcı tasarımlar ve farklı renklerle amfiler modern bir görünüm kazanıyor, huzurlu ve sakin bir ortam oluşuyor. Koltuk ve sıra ebatları değişiktir. İlkokul amfilerine daha küçük ebatlı sıra ve koltuklar gerekirken, üniversite amfilerinde yetişkinlere uygun boyutlarda sıralar kullanılır. Koltukların tabla ebatları da buna göre değişir. Amfilerde amfi sıraları kullanmak alanın verimli kullanılması amacıyla daha çok tercih ediliyor.

Amfi sıraları ortamdaki dağınıklığa karşı daha iyi bir alternatiftir. Normal sıra ve koltuklar arasındaki mesafeler amfi salonunun bir kısmının kullanılmasına engel olur. Ama tek parça uzun amfi sıralarında daha çok öğrenci oturabilir. Amfi sırası, derslik ve amfi koltuğu modellerimiz görmek ve detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Onlarca farklı modellerde ve renklerde ürün çeşidimiz bulunuyor. Ayrıca müşteriye özel tasarımlı üretim de yapıyoruz. Fiyatları ise ürünlerin modeline ve sipariş adedine göre belirliyoruz. Yurdun her yerinden amfi koltuğu, amfi sırası siparişi verebilirsiniz. Her bölgeye nakliye ve montaj hizmetimiz de bulunuyor. Kalite, güven, konfor ve estetik özellikli koltuklarımızın fiyatları da her bütçeye uygun düzeydedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81