Ofis Mobilyaları Tasarımcılığı

Ofis Mobilyaları Tasarımcılığı

11 Ocak 2019 Cuma 20:12
Ofis Mobilyaları Tasarımcılığı

Endüstri tasarımcılığı içinde yer alan büro mobilyaları planlama işini bu kez küçük işyerlerinden öte çok daha geniş kapsamlı düşünün.

Örneğin 112 acil çağrı merkezlerini, TRT Ankara Haber Merkezi ofisini, bir ticaret borsasını ya da dünyaca ünlü bir müzeyi ile nasıl döşerdiniz? Kesinlikle hem son derece fonksiyonel hem de estetik açıdan mükemmel olmanız gerekiyor.

Dünyaca Ünlü Bir Örnek

Geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan Troya şehri ülkemizin en çok ilgi çeken arkeoloji merkezlerinden biridir.. Burası UNESCO’nun Dünya Mirası listesindedir. Şimdi siz en az beş bin yıllık geçmişe sahip binlerce tarihi eseri teşhir salonlarında en güzel biçimde sergilemek, müzenin toplantı ve konferans salonlarını döşemek, ofis bölümlerini çalışabilir hale getirmek ve özel kütüphanesini kurmak için ve gerekli olan tüm araç gereci düşünüyorsunuz. Çalışma alanınız toplamda 14 bin metrekareyi geçiyor.

Özel Tasarımlar Özeldir

Hatta müzeyi ziyaret edenlerin arada durup dinlenecekleri oturma gruplarının tasarımı bile size ait. Bu oturma yerlerinin var olan tarihi atmosferi bozmaması ama aynı zamanda rahat ve şık olması isteniyor.  Nasıl zor ama bir o kadar da zevkli bir iş değil mi? İşte endüstri tasarımcılığı biraz da budur. deyip geçmeyin, işin sonu çok farklı yerlere varabilir. Şimdi aynı mobilya planlamasını her gün yüzlerce hastanın geldiği, uğradığı, beklediği bir özel hastanenin her köşesi için düşünün.  Biz size en uygun ürünleri sunma konusunda yardımcı oluyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81