Mercanziyagoral.Com Tanıtım Yazısı

Mercanziyagoral.Com Tanıtım Yazısı

14 Haziran 2018 Perşembe 07:19
Mercanziyagoral.Com Tanıtım Yazısı

Mercan Ziya Göral firması olarak sizlere her zaman kaliteli bir hizmet vermeye devam ediyoruz. 1974'den beri her gün yaptığımız yüksek kaliteli, çok özel el işçilikli ürünleri ve uygun fiyatlarımızı yaptığımız işi iyi bilmemize borçluyuz. Özel tasarım pırlanta, yüzükler gibi veya kendi çiziminiz yüzük, pırlanta gibi takıları yaptırmak isteyen kişilerin tercih edebileceği profesyonel hizmeti sağlıyoruz. Kurulduğumuz günden beri hem iç, hem dış müşterilerimizin hepsine belli prensip ve ilkelere bağlı olarak hizmet veriyoruz. Kısaca dürüst ve açık sözlü şekilde, güven ortamı oluşturarak hizmet veriyoruz.

Mağazamızda Neler Var?

Mağazamızda Özel tasarım pırlantalar, yüzükler bulabilirsiniz ayrıca kendi çizimlerinizi getirip ona göre bir yüzük yaptırabilirsiniz. Tüm ürünlerimizi özel el işçiliğinde kendimiz imal ediyoruz. Kısaca ilk el üretim yapan bünyemizin kişiye özel üretim ve özel sipariş bizim güçlü yanımızı oluşturuyor. Bu ürünlerin yanı sıra 14 ayar taşsız altın ürün çeşitlerini de mağazamızda bulabilirsiniz. Ayrıca özel tasarım isterseniz mağazamıza bakabilirsiniz.

Neden Mercan Ziya Göral?

1974'den beri yüksek kaliteli ve çok özel el işçiliği ürünleri uygun fiyata satıyoruz. Bunu sebebi ilk el üretici olduğumuzdan maliyet avantajımız ve bu işi çok iyi bilmemize borçluyuz. Bunun dışında müşterilerime olan dürüstlüğümüz ve açık sözlü davranışlarımızda bunun bir sebebi. İnsanlarla en işi güven ortamını sağlamaya çalışırız. Başarı ve başarısızlıklarımızdan ders çıkarır sürekli kendimizi geliştirmeye çalışırız. Hizmetlerimize ulaşım sağlayabilmek için mercanziyagoral.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son Güncelleme: 25.01.2019 23:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81