Luxera Meydan projesi

Luxera Meydan projesi

09 Ocak 2018 Salı 22:27
Luxera Meydan projesi

Luxera Meydan projesi, Luxera Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesinde yükseliyor. 242 konut ve 50 mağazadan meydana gelen projesi, 333 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

22 katlı iki kuleden oluşan Luxera Meydan Projesinde büyüklükleri 72 ile 158 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Luxera Meydan Fiyat Listesi

Luxera Meydan Projesinde 1+1 Daire Tipi Daireler 333 ila 425 bin TL'den, 2+1 Daire Tipi Daireler 580 bin TL ila 800 bin TL ve

3+1 Daire Tipi Daireler ise 750 bin TL İla 920 bin TL arasında değişiyor.

Ödeme Seçenekleri

Luxera Meydan'da kişiye özel ödeme koşulları fırsatı sunuluyor. Ayrıca %25 peşinatla kalan %75'lik kısım için şirket bünyesinde 30 ay vade sunan Luxera Meydan projesinde ayrıca yine %25 peşinat ile kalan kısım için 60 ay 0.59 faiz oranı veya 120 ay 0.79 faiz oranıyla banka kredisi de ev almak isteyenler kullanabilir.

Luxera Meydan projesi 2019 Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Luxera Meydan Nerede?

Luxera Meydan projesi, TEM ve Basın Ekspres Yolu'nun yanı başında yükseliyor. Metro, metrobüs, otobüs ve minibüs alternatiflerine sahip Luxera Meydan, ayrıca 3. Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Havalimanı gibi önemli yatırımlarına oldukça yakın. Luxera Meydan, E-5'e 6 dakika ve Atatürk Havalimanı'na sadece 7 dakika mesafede bulunuyor.

LUXERA MEYDAN PROJE ÖZELLİKLERİ;

- Metrekare Aralığı 72 - 158,

- Konut Sayısı: 242

- Mağaza/Dükkan Sayısı: 50

- Toplu Taşıma,

- Alışveriş Merkezi,

- Cafe,

- Açık Otopark,

- Kapalı Otopark,

- Yeşil Alan,

- 24 Saat Güvenlik,

- Mağaza/Ofis,

- Sosyal Tesis,

- Fitness Salonu,

- Hamam,

- Sauna,

- Yürüyüş Alanları,

- Kapalı Yüzme Havuzu,

- Çocuk Parkı.

Luxera Meydan projesinin bulunduğu bölgenin en değerli projesi olduğunu belirten Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş," Luxera Meydan projemiz, eğitim ve sağlık kuruluşlarının yanı sıra AVM ve üniversite kampüslerinin bulunduğu bölgede yer alıyor. 3 farklı Metro Hattının yanı başında konumlandırdığımız Luxera Meydan'da yatırımcılara lokasyon avantajı sunuyoruz" dedi. Luxera Meydan projesinde 1+1 dairelerin 333 bin TL'den başladığını açıklayan Ramazan Taş, "Gelecek vadeden projemize yatırım yapanlar kısa sürede yüksek kazanç sağlayacak." dedi.

Kaynak:

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81