Kombi Arızalandığında Servis Çağırmadan Önce Yapılabilecekler

Kombi Arızalandığında Servis Çağırmadan Önce Yapılabilecekler

16 Ekim 2018 Salı 15:38
Kombi Arızalandığında Servis Çağırmadan Önce Yapılabilecekler

Mekanik temel üzerinde işleyen elektronik devre sistemine sahip olan kombiler, dijital gösterge ekranları ve uzaktan deneyim imkanı veren akıllı yazılımları ile günümüzde ısınma ihtiyaçlarının karşılanması açısından çağın ötesin çözümler sağlıyor. Kombi cihazlarının ileri teknolojileri düşük maliyetler ile geniş alanlarda dahi verimli ısınma imkanı sağlarken, sıcak su ihtiyaçlarının da karşılanmasına yardımcı olur. Gün içerisinde ısınmak ya da sıcak su ihtiyacı için yoğun performansta kullanılan kombi cihazlarında bazı etkenlere bağlı olarak mekanik ya da elektronik devre sorunları yaşanabiliyor. Bu kapsamda hata kodları, kullanıcının kombideki soruna dair bilgi sahibi olmasını sağlıyor. Profesyonel merkezinin uzman personelleri tarafından müdahale edilmesi gerekliliği taşıyan kombi arızaları için doğalgaz, su ve elektrik bağlantılarında sorun olup, olmadığının kontrol edilmesi gibi bazı pratik işlemler servis çağırmadan önce yapılabilecek kullanıcı kombi arıza çözüm müdahaleleri arasında yer alır.

Kombinin arızası çerçevesinde dijital gösterge ekranında vermiş olan hata kodu, kullanıma kılavuzunda aratılarak, sorunun ne olduğu ve bireysel olarak çözümü için yapılabilecek bir işlem olup, olmadığına göre profesyonel merkezine başvuru gerçekleştirilebilir. Eğer kombi resetleme gibi pratik bir işlem ile giderilebilecek bir arıza tipi olan elektronik devre veya yazılım hatası ise servis desteği almadan, kullanma kılavuzu yardımıyla kombi resetleme ile sorun çözülür. Ancak bu işlemler ile çözülemeyecek durumdaysa ya da herhangi bir müdahalede bulunulmadan işlemi doğrudan profesyonellere bırakmak isteniyor ise çağrı merkezi aracılığı ile özel kombi servisi desteğine başvuru gerçekleştirilmesi gerekir.

7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekte olan çağrı merkezi aracılığı ile merkezinin bölge genelinde en yakın lokasyonda bulunan gezici servis aracı adrese yönlendirilir. Tam teşekküllü donanıma sahip olan gezici servis araçlarındaki teknik personeller uzmanlıkları doğrultusunda kombideki arıza için yerinde servis müdahalesinde bulunur. Bu şekilde kombinin sökülmesi ve merkeze getirilerek, onarılması gibi zaman kayıplarına neden olabilecek çağ dışı servis müdahalelerinden uzak yerinde servis ile kısa sürede arızanın giderilmesi sağlanır. Müdahaleler sonucunda kombinin uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanımına imkan verecek bir onarım müdahalesinden geçmesi sağlanır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81