İstanbul’daki Böcek İlaçlama Hizmetleri

İstanbul’daki Böcek İlaçlama Hizmetleri

19 Ekim 2018 Cuma 16:12
İstanbul’daki Böcek İlaçlama Hizmetleri

İstanbul, yoğun neme sahip olan ve eski binaların çok miktarda bulunduğu bir kent olarak sık sık haşere sorunları yaşayan şehirler arasında bulunuyor. Vatandaşların haşere sorunlarıyla karşılaşmaları halinde İstanbul’da yardım alabilecekleri haşere kontrol hizmetleri firmalarının sayısı ise 700’ün üzerinde hatta 800’e yaklaşıyor.

İstanbul’da vatandaşların yardım aradıkları haşere sorunları arasında hamamböceği, fare ve pirelerle ilgili problemler bulunuyor. Uzman bir firmadan yardım almadan yapılan haşere mücadelesi genellikle sonuca ulaşmıyor ve insan sağlığına zarar verebilen neticelerle karşılaşılmasına, daha büyük sorunların ortaya çıkmasına sebep olabiliyor. Bu nedenlerden ötürü, her türlü haşere probleminde böcek ilaçlama işinde uzmanlaşan ve sağlık kuruluşları tarafından belirlenen kriterlere uygun şekilde ilaçlama yapan firmalardan yardım aşınması tavsiye ediliyor.

Böcek ilaçlama işlerinde vatandaşlara yardımcı olan firmaların sayısı oldukça fazla olmasına rağmen, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından belirlenen ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından onaylanan-kontrol edilen kriterlere uygun şekilde hizmet veren firmaların sayısı çok fazla değil.

Söz konusu kriterler arasında en önemli olanı, ‘Sağlık Bakanlığının uygun gördüğü Biyosidal ürünler kullanarak ilaçlama yapılması’ gerekliliği şeklinde gösterilebilir. Uzmanlar ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu yetkilileri, insan sağlığına zarar vermeyen ve haşere türüne-yoğunluğuna bağlı olarak uygun şekilde kullanılan Biyosidal ürünler ile ilaçlama yapan firmaların tercih edilmesini öneriyorlar.

2008 yılından beri İstanbul’un her iki yakasında da hizmet veren İstanbul Böcek İlaçlama Firması, sağlık kuruluşları tarafından belirlenen kriterlere uygun şekilde haşere kontrol hizmetleri sunan firmalara örnek olarak gösterilebilir. Sektörle ilgili gerekli bütün belgelere sahip olan firma, sahip olduğu imkânlar ve yaptığı yatırımlar sayesinde vatandaşların haşere sorunlarını en kısa zamanda ve uygun biçimde çözebiliyor. Böcek İlaçlama İstanbul'a bu linkten ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81