İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK

İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK

01 Mayıs 2018 Salı 20:04
İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK

GÜZELLİK DETAYLARDA GİZLİ

Günümüzde çağdaş yaşamın gerekliliğinden konut ihtiyacı her geçen gün artmaktadır. Yapılan konut sayısının artması yapılan konutun temizliğinin de sorun teşkil eder olmasına sebep olmaktadır. Yapılan konutun temizliği konutu tesis eden müşteri için oldukça önemlidir. konutun müşteriye tesliminde ön planda olmaktadır. İnşaat sırasında ev içerisinde boya kalıntıları, yapılan taban döşeme ürünlerinin fazlalıkları, banyo ve tuvalette sıva fazlalıkları meydana gelmektedir. İnşaat bitiminde tabanda oluşan toz ve kir katmanı inşaat sonrası temizlik gerekliliğini ortaya koymaktadır. Yapılan konut temizlik hizmeti alınıp o şekilde müşteriye sunulduğunda müşterinin duyduğu memnuniyet bir kat daha artmaktadır. Cam temizliği yapılmış, parke ve fayanstan oluşan taban kısmı temizlenmiş, tuvalet ve banyo temizliği yapılmış bir yeni konut her zaman için müşteriye cazip gelecektir.

İnşaat sonrası temizlik konutlarda profesyonel bir ekiple yapıldığında, konutta kullanılan malzemenin durumuna göre temizlik ürünü seçildiğinde sonucun mükemmel olmasını sağlar. Ankara temizlik şirketleri tarafından hızlı ve pratik çözümler sunularak yapılan temizlik uygun fiyatla da birleşince müşteri memnuniyeti neredeyse %100 e ulaşmaktadır.

ÜCRETSİZ KEŞİF

İnşaat sonrası temizlik için (kaba ve ince temizlik dâhil) temizlik firmalarının ücretsiz olarak kesife gelmeleri sayesinde müşterisinin hizmeti en iyi şekilde alması için fırsat sunulmaktadır. Yapılan keşif sayesinde müşteriye sunulan doğru ve uygun fiyat garantisiyle müşteri işinin ne zaman biteceğini ve maliyetinin ne olacağını ücretsiz bir şekilde öğrenmektedir. Firmalarca yapılan temizlik sonucunda müşteriye yapılacak ek bir iş ve zahmet kalmaması da inşaat sonrası temizlikte işini bilen profesyonel firmaların tercih edilmesini arttırmaktadır.

İŞİNİN EHLİ OLMAK

Ticaret hayatında bulunan birçok işlerini garantili bir şekilde teslim etme konusunda çaba sarf etmektedir. Gün geçtikçe yerinde sayan değil en iyi olarak ticaret sahnesinde yer almak isteyen firmalar yenilikçi çözümler sunmaktadır. Piyasada kalarak müşteri memnuniyeti attırmayı hedefleyen temizlik firmaları inşaat sonrası temizlik işlemini güçlü ve teknolojik ekipmanlarla yapmayı tercih etmektedirler. Uzman ekipler tarafından son teknolojik cihazlarla yapılan inşaat sonrası temizliği kesinlikle gözünüzü korkutmadan en iyi sonuçları almanızı sağlayacaktır. Şöyle bir hayal edin; evinizi veya iş yerinizi tadilat ettirdiniz ya da yeni bir ev aldınız, her yer moloz kalıntıları, harçlar, sıva kalıntıları, parke ve fayanslarda alçı, boya ve kireç kalıntıları ne kadar ürkütücü değil mi? Kesinlikle değil. Uzman temizlik ekipleri ve işinin ehli Ankara temizlik şirketleri sayesinde gördüğünüz görüntünün günler hatta saatler içinde değişmesi çok mümkündür. İnşaat sonrası temizlik yapılan yerde siz müşterilerin firmanın kullandığı ürünlerin TSE standartlarına uygun olup olmadığı ve hassas yüzeylere zarar verip vermediğini bilmenizde fayda vardır. Ürünlerin özelliklerini bilirseniz evinizde kullanabileceğiniz halı temizleme, ve diğer ev temizleyici ürünlerini seçme şansınız daha kolay olur. Garantili şekilde çalışan firmalarda siz müşteriler adına sorun teşkil edilecek herhangi bir durumun oluşmaması için büyük çaba sarf etmektedirler.

Bu talebi karşılamak için ticaret hayatına bir çok firma dahil olmasına karşın gerçek anlamda inşaat sonrası temizlik de deneyim sahibi olmayan ve hizmeti gerektiği gibi yapmayan personellerin olması sizleri mağdur edebilir. Mağduriyet yaşamak için en zor temizliklerden biri olan inşaat sonrası temizliği işinin ehli kişilere verilmeli. Güven veren, kaliteli hizmet sunan, garantili ürün kullanan, güler yüzlü personeli olan, hızlı ve pratik hizmetler ve çözümler sunan firmalar tercih edilmeli. Tercih ettiğiniz firma gönül rahatlığıyla hizmet alabileceğiniz profesyonel bir ekip olmalı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81