Gümüş Kolye Modelleri

Gümüş Kolye Modelleri

21 Eylül 2018 Cuma 19:26
Gümüş Kolye Modelleri

Ülkemizde ve dünyada en çok kullanılan aksesuar ürünlerinin hammaddesi gümüştür. Özellikle gümüş kolyeler bayanlar tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. Bu durum gümüş kolye üreticilerini farklı farklı çeşitler üretmeye itmiştir. İnternet ortamında veya mağazalarda birbirinden farklı ayarlarda ve birbirinden farklı modellerde bulmak mümkündür. Tabi modellerin özellikleri değişirken fiyatları da değişmektedir. Pandora gibi büyük firmalar, genellikle bu tarz kolyeleri 200 TL ile 2000 TL arası fiyatlara satmaktadırlar. Büyük markalarda, fiyatı etkileyen en büyük unsur gümüş kolye modellerinde kullanılan işlemelerdir. Siz de tüm gümüş kolye modelleri için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Gümüş Kolye Modelleri Nelerdir?

Bu sorunun cevabı oldukça geniştir. Birbirinden farklı binlerce gümüş kolye modelleri vardır. Fakat basit olarak artık klasikleşmiş olan modelleri sıralamak mümkündür. Genellikle ülkemizde çiçek, yıldız, nazar boncuğu, melek, kalp, sonsuzluk simgesi, kılıç gibi motifler kullanılmaktadır. Bunların dışında isim yazılı gümüş kolye modelleri de mevcuttur. Genellikle klasikleşmiş olan modellerin fiyatları birbirine yakındır. Bu tarz klasikleşmiş olan modellerde fazla işçilik yoktur ve bu yüzden fiyatları daha uygundur.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81