Ceza Avukatları Hangi Davalara Bakar?

Ceza Avukatları Hangi Davalara Bakar?

18 Nisan 2018 Çarşamba 20:32
Ceza Avukatları Hangi Davalara Bakar?

Avukatlar bir çok kategoride davalara bakmaktadır. Bu kategorilerden en çok rağbet göreni de ceza avukatlarıdır. Ceza avukatlarının bir çeşidi ise ağır ceza avukatı olarak hizmet vermektedir. ceza avukatları genel olarak bakıldığında yaralama, dolandırıcılık, öldürme, uyuşturucu, hırsızlık ve bir çok buna benzer adi ceza hususunda hizmet vermektedir. ceza avukatlarının kendi müvekkillerini seçmek istemek gibi lüksleri de bulunmaktadır. genel olarak bakıldığında ceza avukatları her zaman haklı olan tarafı seçmek zorunda kalır. Adi suçlarda suçlu olan kişi baronun kendisine atamış olduğu avukatları kullanmak zorunda kalmaktadır. Zira kaybedebileceği bir davaya yani kendisinin ileriki hayatında kötü bir nokta bırakabileceği davalara hiçbir avukat kendi dileği ile bakmaz. Bu davalarda baro kişi için baroya bağlı olan bir avukattan hizmet talep ederek adi suç işlemiş kişi ile ilgilenmesini talep etmektedir. Makalemizin yukarısında her kategoride çalışan avukatlar bulunmaktadır demiştik bu avukatların bir çeşidi de evli çiftlerin boşanmasını sağlamak için çalışan boşanma avukatı olarak çalışan avukatlardır.

İzmir boşanma avukatı çeşitli anlaşmalı boşanma veya erkeğin boşanmak istemesi fakat kadının boşanmak istemesi, kadının boşanmak istemesi erkeğin boşanmak istememesi gibi davaların hepsine bakmaktadırlar. Boşanma avukatlarının velayet işlerini bazı zaman kendileri gerçekleştirdikleri bazı zamanlarda da velayet için özel bir kategoride hizmet veren avukatlara bu işleri devrettikleri görülebilir. Günümüzde bir çok avukat baroya bağlı olarak ve bürolara bağlı olarak çalışmaktadır. Tekil olarak çalışan avukat bulmak günümüzde biraz zordur. Fakat bazı avukatlar kendilerinin almış olduğu davalara bakarak sadece kendileri isim yapmış avukatlar olarak bilinmektedir. Ceza avukatları başlığı altında vermiş olduğumuz bu bilgilerden sonra yine ceza avukatları konumuza geriye dönerek ceza avukatlarını incelemeye tabi tutalım. Soruşturma yapılan birisi hakkında öncelikli olarak ceza avukatları bu kişinin haklı olup olmadığını kendi çabaları ile mutlaka öğrenmeleri gerekmektedir. Adi suçlardan hüküm giymiş veya giymek üzere olan kişilerin pek de doğru konuşarak kendilerini inandırdıkları söylenemez bu nedenden dolayı kendi araştırmalarını her zaman ağır ceza avukatları veya ceza avukatları kendileri yapmaları gereklidir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81