Çeyiz Paketleri İle Düğün Alışverişini Ucuza Getirin

Çeyiz Paketleri İle Düğün Alışverişini Ucuza Getirin

13 Haziran 2018 Çarşamba 22:01
Çeyiz Paketleri İle Düğün Alışverişini Ucuza Getirin

Günümüzde evlilik aşamasında aileler için büyük masraflardan birisi mobilya ve ev döşeme kısmı oluyor. Bu noktada yapılan harcamalar sıfırdan bir ev döşendiği için insanları zorlayabiliyor. Bu gibi sorunların yaşanmaması için piyasada birçok alternatif sunuluyor. Bunlardan birisi de çeyiz paketleri olarak karşımıza çıkıyor. Çeyiz paketleri ile çeşitli mobilya gruplarının tek parça şeklinde satılması ve fiyatın düşürülmesi hedefleniyor. Bu sayede düğün alışverişi yapılırken büyük oranda avantaj sağlanmasına da imkân tanınıyor. Farklı çeşit mobilyaların birleşiminden oluşan çeşit çeşit çeyiz paketi bulunuyor. Bu çeyiz paketleri ile hem yeni evler şık bir şekilde döşeniyor hem de masraf en aza indiriliyor.

Çeyiz Paketi Seçerken Bunlara Dikkat

Çeyiz paketleri seçerken dikkat edilmesi gereken temel nokta ev ile uyumu olmalıdır. Seçilecek olan çeyiz paketinde yer alan mobilyaların duvar renkleri ile uyumlu olması dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan birisidir. Uyumsuz olması durumunda hoş bir görünüm olmayacaktır. Diğer bir nokta ise ürün kalitesinin test edilmesidir. Yeterli derecede kaliteli olmayan mobilyalar kazanç elde etmek isterken zarar etmenize sebep olabilir. Bu gibi durumları yaşamak için fiyatın yanında ürünün kalitene de dikkat etmek gerekiyor. Çeyiz paketi seçerken belki de en önemli nokta ürünlerin birbiri içerisindeki uyumu olacaktır. Birbiri içerisinde uyumlu olmayan mobilyalar çeyiz paketi türlerinde pek olmasa da kimi zaman fiyat düştükçe bu uyumsuzluk ortaya çıkabilir. Bu noktada dikkatli olunması ve satın alırken her mobilyanın birbiri ile uyumlu olmasına dikkat edilmelidir.

Neden Çeyiz Paketi Tercih Edilmelidir?

Çeyiz paketi tercih etmek için birçok sebep sıralanabilir. İlk sebep hiç şüphesiz fiyatları olacaktır. Normal şartlarda bir yatak odası takımı 7-8 bin TL gibi rakamlara alınırken çeyiz paketleri ile 3 farklı ürün bu fiyata alınabilir. 1 oda yerine 3 oda bu şekilde döşenebilir. Ayrıca ek masraf olan yemek takımı da bu paketlere dâhil olabiliyor. Yemek odası takımları, sandalyeleri ve vitrinleri de bazı çeyiz paketlerinde bulunabiliyor. Bu sayede sadece 7-8 bin TL ödenerek harika bir mobilya takımı alınmış olabiliyor. Diğer avantaj ise renk uyumudur. Normal olarak ayrı ayrı mobilya alınmak istendiği takdirde bu mobilyaların birbiri ile uyumu zor olabiliyor. Fakat çeyiz paketlerinde durum değişiyor. Örneğin bir beyaz mobilya takımı alınacaksa çeyiz paketi içerisinde yer alan yemek odası, yatak odası ve oturma grubu da beyaz renkler içeriyor. Model olarak da birbirine benziyor. Fakat dışarıdan alınacak ve takım yapılmak istenen mobilyalarda bu eşsiz uyumu yakalamak zor olabiliyor. Bu ise uzun uğraşlar sonucu birçok mağaza gezmeyi engelliyor. Diğer bir avantaj ise stresli olan düğün hazırlıklarında vaktin size kalmasını sağlıyor. Tüm mobilyaları tek bir yeden beğenmek ve satın almak sorun olabiliyor. Çeyiz paketi ile tüm mobilyaları aynı yerden ve tek kalemde alabiliyorsunuz. Bu ise zaman kazandırıyor.

Çeyiz Paketleri İçeriğinde Birçok Ürün Barındırıyor

Çeyiz paketleri incelendiğinde farklı ürün türlerinin bulunduğu göze çarpıyor. Her fiyata bulunabilecek olan çeyiz paketlerinin fiyatını içerik ve ürün kalitesi artırıyor. 5000 TL gibi rakamlara çeyiz paketi bulunurken 8000 TL’ye kadar da çeyiz paketi bulunabiliyor. Genel anlamda içerikleri incelendiğinde 6000 TL olan çeyiz paketlerinin içeriğinde yemek odası takımı, salon oturma grubu ve yatak odası takımı bulunuyor. Yatak odasının içinde karyola, dolap, şifonyer gibi ürünler yer alıyor. Koltuk takımında ise 1 adet 3 kişilik, 1 adet 2 kişilik 1 adet ise tek kişilik koltuk bulunuyor. Yemek odasında ise masa, sandalyeler ve vitrin yer alıyor. Tüm bunları tek fiyata almak büyük avantaj sağlıyor. Daha yüksek fiyatlara çıkıldığında 12000 TL gibi rakamlara da çeyiz paketi bulunabiliyor. Benzer içeriklere sahip olan bu ürünler ürün kalitesi açısından farklı oluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81