CAM BALKON ÇÖZÜMLERİ

CAM BALKON ÇÖZÜMLERİ

07 Eylül 2018 Cuma 11:34
CAM BALKON ÇÖZÜMLERİ

Açık planlı iç mekan ve bahçe arasındaki bağlantıyı daha da genişletmek için veranda alanını yükseltmeyi düşünmelisiniz, bu nedenle mutfakla dengelenir. Bu sadece pratik değil, çünkü kolay bir tripsiz erişim yaratıyor, ancak mekanların birleştirilmesine yardımcı oluyor ve her iki alan arasındaki bölünmelerden dikkat çekiyor. Yani kapılarınız açıldığında her iki bölge arasında çok az fark var.

Tüm veranda alanını yükseltmek bir seçenek değilse, bahçeye inen tam genişlik basamakları oluşturmayı düşünün. sistemleri dar alanları genişletmenin ve gün ışığından faydalanmanın en güzel yoludur.

SİZİN İÇİN EN İYİ İPUÇLARIMIZ:

1) Her iki alanı birleştirirken güneş ışığına erişim şarttır

2) Mutfak ve veranda alanında aynı zemini kullanın bu yöntem hatların bulanıklaşmasına yardımcı olacaktır.

3) Yerden tavana kadar olan camlı kapı, ilave alan yanılsaması verir.

4) Bol cam kullanımı çatı camları, büyük alanları birleştirir.

5) Kolay ve kullanıcı dostu erişim için gömme zemin kaplaması tercih edin.

6) Alanları daha iyi bağlamak için doğal renkler ve malzemeler kullanın

7) Bahçenizi geceleri aydınlatın!

8) Çerçevesiz cam balkonlar ve bölmeler ve iç cam kapı ve duvarlar modern mimaride gün ışığının optimize edilmiş bir oranını sunan mükemmel bir çözümlerdir.

ve korkulukların bir başka faydası da, büyük bir doğal ışık kaynağı olmalarıdır. Işık camdan kolayca geçtiği ve binadaki ışığı engellemediği için, pek çok ev sahibi bu materyali, iyi bir alanın yanılsamasını yaratmak için seçer. Bakımlı bir havuz alanınız veya bir bahçeniz varsa, cam, zayıf aydınlatma nedeniyle bahçenizin güzelliğini kaybetmemenizi sağlamaya yardımcı olacaktır.

Çerçevesiz cam balkon sistemlerinin kullanılmasının bir diğer nedeni de, temizlenmesi ve bakımı çok kolay olduğu için. Metal veya ahşap gibi diğer malzemelerden yapılmış olan korkuluklar, daha çok maliyete mal olacak ve daha da karmaşık tasarımlara sahip olmalarından dolayı, temizlenmesi daha zor olacaktır.

sistemlerini tercih ettiğinizde, kaliteli bir temizleyici kullanabilir ve daha sonra birkaç dakika içinde temizleyebilirsiniz. Parlatma, camdaki herhangi bir çizik veya hasarın orijinal güzelliğine geri dönmesine yardımcı olacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81