Aldığınız Hediyelere Anlam Katın

Aldığınız Hediyelere Anlam Katın

21 Mart 2018 Çarşamba 20:09
Aldığınız Hediyelere Anlam Katın

Sevdiklerinize hediye alarak onları önemsediğinizi göstermek etkili bir iletişim biçimidir. Hediye vermenin zamanı yoktur dense de belirli günlerde hediye alışverişleri hız kazanır. Yıl dönümleri, özel günler ve doğum günleri ise en çok hediye alınan dönemlerdir. Alacağınız hediyeleri daha anlamlı kılmak için sürpriz hediyeler seçmeye özen gösterebilirsiniz. Birbirine uyumlu ürünlerle hazırlanmış bir hediye grubu oluşturabilirsiniz. Ahşap mutfak aksesuarları, cam kavanozlar, bardaklar, kupalar ve su şişeleri bu konuda size yardımcı olacaktır.

İlginç hediye fikirleri bulmak için Qtoo’nun hediyelik eşyalarını inceleyebilirsiniz. Özel tasarım ürünlerden, ilginç çizgiler taşıyan eğlenceli ürünlere kadar pek çok seçenek size yol gösterebilir. Ev ve mutfak aksesuarları, ödül almış tasarım ürünleri, ofis aksesuarları, yetişkinler ve çocuklar için alabileceğiniz ürünler, hediye seçenekleri içinde yer alır. Kategorileri inceleyerek sevdikleriniz için dikkat çekici hediye fikirleri geliştirebilirsiniz.

Etkileyici Hediyelik Eşya Fikirleri

Hediye seçerken biraz yaratıcı olursanız, karşınızdaki kişiye onu önemsediğinizi ve onun için uğraştığınızı gösterirsiniz. Küçük bir eşya alıp vermek yerine, onun ihtiyaçlarına ve kişiliğine uygun özel bir fikir geliştirmek daha etkili olur. Çok seyahat eden bir dostunuza üzerinde dünya haritası baskısı olan ve polyesterden üretilmiş, ağız kısmı iple büzülen bir kirli çamaşır torbası hediye edebilirsiniz ya da seyahatlerinde ihtiyacı olan eşyaları el altında bulundurması için seyahat omuz çantası alabilirsiniz. Bahçe işleri ile ilgilenmeyi seven bir dostunuza ise önlüklü bir bahçe seti hediye edebilirsiniz. Mutfakta olmaktan keyif alan yakınlarınıza da mutfak servis seti, bıçak seti, sebze kesicileri, kaydırmaz doğrama tahtaları ve şık tasarımlı süzgeçler almayı düşünebilirsiniz.

Sevdiklerinizi etkileyecek hediye fikirleri içine, dekoratif saklama kutuları, led ışıklı araç küllükleri, siyah kediler mücevher standı, küçük bir top içine sığan yağmurluklar, yolculuk bakım setleri ve su geçirmez telefon kılıfları gibi ürünler de girer. Ayrıca ışıklı özçekim çubuğu, insan görünümlü usb çoklayıcı, araç içi koltuk arkası eşya düzenleyici, aksesuar çantaları, saat ve kravat için seyahat kutuları ve çok fonksiyonlu el aleti gibi eşyalar da çeşitli ihtiyaçlara yanıt verecek hediyeler arasındadır. İş arkadaşlarınıza ofiste kullanmaları için masaüstü aksesuarları, özel tasarım kalem ve kartvizitlikler, kalemlikler, kitap tutucuları ve ayraçları ya da notluklar hediye edebilirsiniz. Hediye fikirleri dipsiz bir kuyu gibidir. Üzerinde biraz düşünerek yaratıcı fikirler geliştirebilirsiniz.

Qtoo Ürünlerini İncelemeden Hediye Almayın

Qtoo.com.tr, size orijinal hediyelik eşya seçenekleri sunarak kolay seçimler yapmanızı sağlar. Birbirinden şık ürün grupları içinden sevdiklerinizi mutlu edecek hediyelik eşyaları bularak satın alabilirsiniz. Kategorileri inceleyip Qtoo güvencesiyle hemen alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81