14 Şubat’a Özel Romantik Hediye Önerileri

14 Şubat’a Özel Romantik Hediye Önerileri

07 Ocak 2018 Pazar 21:41
14 Şubat’a Özel Romantik Hediye Önerileri

Tüm dünyada kutlanılan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilimizle güzel anılar biriktirmek isteriz. Bu nedenle, birlikte geçireceğimiz günlere bir yenisini daha eklerken hediyeler alır, sürpriz jestlerle sevgilimizle muhteşem bir gün geçirmeyi planlarız.

 

Hediye alırken de aceleye getirmemek adına araştırmalarımıza ve hazırlıklarımıza ne kadar erken başlarsak o kadar rahat olur. Eğer sevgilinize kendisini ne kadar sevdiğini sıklıkla dile getiremiyorsanız alternatiflerimiz bu eksikliği kapatacak değerdeler!

Hediye alternatiflerimizden, özellikle son zamanlarda çok aranılan ve zarif tasarımlara sahip pleksi solmayan güllerimiz, sevgilinizin uzun yıllar saklayabileceği çok özel bir
olacaktır. Sevgiliye romantik hediye önerilerinde bulunurken çiçeklerden başlamışken, minnie ve isim balon hediyeli kutu çiçek aranjmanından bahsetmezsek olur mu hiç! Sevgiliye romantik hediye olabilecek üçlüyü bir arada alabileceğiniz bu alternatifi sevgilinize romantik bir akşam yemeğinde verebilirsiniz. Eğer sevgilinizle aranızda kilometreler varsa, sevgilinizi yanındaymışsınız gibi mutlu etmek bir tık uzağınızda!

Sevgililer günü hediyesi olarak en çok tercih ettiğiniz alternatifin kolyeler olduğunu söylememize gerek yok değil mi? Bu yıl da kolye almak istiyorsanız ve tabi ki aşk dolu bir kolye olsun istiyorsanız hediyerengi’ nin birbirinden özel tasarımlarıyla harika seçimler yapabilirsiniz…

Biraz da erkek sevgiliye romantik hediye alternatiflerine göz atalım…

 

Erkek sevgiliye alabileceğiniz hediyelerde romantik hediyeleri, ya ikiniz için anlam ifade eden hediyeler ya da sevgilinizin tutkunu olduğu hobileri içeren hediyeler olarak 2 sınıfa ayırabiliriz. Örneğin sevgilinizin tuttuğu takım amblemi olan bir aksesuar alabilirsiniz gibi… Ya da sevgiliniz tesbih kullanmayı seviyor/koleksiyonu varsa “Karınca Fosilli Tesbih” alternatifimiz gibi ilginç ama hoş hediyelere şans verebilirsiniz. Aynı şekilde, sevgiliniz nostaljik aksesuarlara ilgiliyse ona verebileceğiniz romantik sevgililer günü hediyesi alternatiflerinden birisi de nostaljik tasarımlar olacaktır.

 

Erkek sevgiliye romantik hediye kategorimizin ilk sınıflandırmasında bahsettiğimiz “ikiniz için anlam ifade eden hediyeler” kısmına gelirsek…  Hediyede anlam aramak yalnızca erkeklere has bir durum olmasa da kadınlara alınabilecek romantik hediyelerin çok olması göz önünde bulundurularak erkeklere daha anlam içeren sembolik hediyeler alınır. Örneğin tanışma hikayenizi anlatan ya da birlikte yaptığınız bir aktivite olan biblolu masa lambası tasarımlarına mutlaka bakmalısınız! Aynı şekilde, yüzlerce tasarımda kar kürelerimiz de sevgiliniz ile size en uygun olan modeli seçmeniz için sizleri bekliyor!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81