Yeni Sezonda giy çık modelleri ve outlet tesettür elbise trendi…

Yeni Sezonda giy çık modelleri ve outlet tesettür elbise trendi…

03 Aralık 2017 Pazar 18:37
Yeni Sezonda giy çık modelleri ve outlet tesettür elbise trendi…

Hanımlar için artık kolaylık ve rahatlık ön planda. Bunun için de harika önerilerimiz var. Tek bir parça ile hem şık olabilir hem de vakit kaybetmeden çabucak hazırlanıp evden çıkabilirsiniz. Bunlardan biri giy çık modelleri dediğimiz ferace ve kaplar; bir diğeri ise sizi yormayan ve hanım hanımcık hissettirecek olan dökümlü elbiseler. Hem İslam dairesinde kalıp hem şık olabileceğiniz bu ürünler ile çok iyi hissedeceksiniz.

Giy Çık Modelleri

Yeni sezon geldi çattı. Kışlık ferace ve kapları giymek için bekleyen hanımların mevsimi nihayet geldi. Birbirinden güzel renk ve modelleri ile hanımların ilgisini bekleyen giy çık modeller, bu sezon da oldukça iddialı. Birbirinden güzel renk ve modelleri ile hanımların ilgisini bekleyen giy çık modeller, bu sezon da oldukça iddialı. Yine yakasız modellerin hâkim olduğu giy çık kap ve ferace ürünlerinde, hâkim yakalı modeller de yok değil. Belden büzgülü ya da şık kemerli olarak da karşımıza çıkan bu modeller, hem koyulu hem açıklı renkleri ile raflarda yerlerini almış durumda.  Baharlık olarak da tercih edilebilecek olan giy çık ferace ve kaplar, genelde yarasa kol ve dökümlü etekleri ile bu kışı ısıtacak modellere sahip. Geçen sezondan beri dolaplarımızda yer edinen nakış detaylarını bu sezon da içinde feracelerde sıkça göreceğiz. Hem diz altı hem bilek boy modelleri ile her kesime ve her yaşa hitap eden bu ürünler ile hazırlanma sürenizi minimuma indirebilirsiniz.

Outlet Tesettür Elbise

Kış gelse de parlak ve canlı renklerden vazgeçilir mi? Hayır tabi ki. Enerjisini ve dinamik ruhunu yansıtmak isteyen hanımlar için bu kış ürünleri renk renk, cıvıl cıvıl yerini almış durumda. Tabi kışa en çok yakışan ekose desenleri daha sık göreceğiz. Pileli etekleri ile hem uzun gösteren hem de zarif bir duruş sergileyen bu elbiseleri denemekten korkmayın. Bordo, hardal sarısı, lacivert ile bezeli bu outlet tesettür elbise modelleri, hem kısa ceket ve pançolarlar hem uzun kaplarla ya da feracelerle oldukça şık bir uyum oluşturuyor. Altına kombinlenen kahve tonlarında topuklu çizmeler ile de nefis bir birliktelik yakalıyor. Kolsuz elbiseler için içine giyilen balıkçıl yaka tek renk bir kazak ya da üzerine giyilen bol ve kısa bir sweat ile farklı bir tarza bürünebilir ve şıklığınızı rahatlık ile tamamlayıp sportif bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Son Güncelleme: 03.12.2017 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81