Xsteel Kursu İle Çeliğe Hükmedeceksiniz

Xsteel Kursu İle Çeliğe Hükmedeceksiniz

18 Kasım 2016 Cuma 15:33
Xsteel Kursu İle Çeliğe Hükmedeceksiniz


Özellikle son yıllarda en çok dikkat çeken yapı modelleri arasında yer alan Çelik yapılar, tasarım ve detaylandırılmalarında ve tasarımlarının ortaya çıkartılmasında, son derece detaylı ve ilk bakışta karmaşık gibi görünen bir dizi programın bir arada çalıştırılması ile hayata geçirilir. Bu tasarı çalışmalarında hız ve detay yoğunluğu ne kadar önemli ise, kusursuz bir hesaplama ve hassasiyet de işin olmazsa olmazları arasındadır. ile tasarımın hayata geçirilmesinde ihtiyaç duyulacak tüm adımların hızlı ve eksiksiz bir şekilde tamamlayabilmeniz için gerekli donanıma da sahip olacaksınız. Çok kolay ve etkili bir şekilde detaylandıracağınız statik hesaplamalarla, çelik yapının maruz kalacağı yükler ve taşıma kapasitesi gibi kritik pek çok hesaplamayı da kısa sürede tamamlayabileceksiniz.

Sta4cad Kursu İle Statik Hesaplamaları Dakikalar İçinde Yapın

Bir binayı, tasarlamak ve projelendirmek gibi çalışmaların bütününde ihtiyaç duyacağınız, ile alacağınız eğitimle, binaların can ve mal kayıplarını ortadan kaldıracak deprem dayanımı başta olmak üzere, rüzgar yükü, performans analizi gibi hesaplamaların yanında; çok katlı betonarme yapıların analizlerinde de etkili bir sonuçlandırma için ihtiyaç duyacağınız bir eğitime sahip olacaksınız. Programın en büyük avantajlarından biri ise, 3D modelleme gibi inşaat şirketlerinin ihtiyacı olan bir uygulamayı otomatik olarak yapabilmesi.   

Solidworks Kursu, Makine Parçası Çizimlerinize Hayat Verecek

Makine üretimi yapan bir işletmede tasarımcı olarak çalışıyorsanız, üretimine başlayacağınız makinenin en ufak detayına kadar tüm unsurlarına etkili bir şekilde müdahale edebilmelisiniz. Bunun için ihtiyacınız olan ile makine parçalarının teknik çizimlerini, parça analizlerini kolaylıkla yapacak, farklı programlar arasında hızlı geçişler yaparak tasarımınızın tamamlanmasında hız kazanacaksınız. Tüm mesleki programlar ile ilgili detaylı bilgi almak ve kurslara en hızlı şekilde kayıt yaptırabilmek için atacağınız ilk adım, biladim.com internet sitesinden kurs bilgilerine ulaşarak size en uygun olanına kaydınızı yaptırmak.
Son Güncelleme: 18.11.2016 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81