TOPLU DOMAİN SORGULAMA

TOPLU DOMAİN SORGULAMA

26 Aralık 2016 Pazartesi 13:36
TOPLU DOMAİN SORGULAMA

İstatistiklere göre toplu domain sorgulama sistemleri çok yaygın kullanılmaktadır. Elektronik ticaret ve kurum sitelerin toplu domain sorgulama süreçleri çok etkindir. Toplu domain uzun süreli olarak anlaşma sağlanır. Şirketlere özel tahsis edilen tüm müşterilerin belirli uzantıları kullanmasına uygun olan siteler için geçerlidir.



Yeni domain almak isteyenler aylık veri disk kontrollerini yatırmalıdır. Özel olarak alınan sunucu isimlerinde e mail adetlerde kontrol edilir. Web ortamında kullanıcının bayilik süreçlerinin kontrol edilmesi ile hatalık istatistiklere göre uygun olan alan adları belirlenir. Birçok sektörde kullanılan süreçlerinde HTML, SSI, FrontPage gibi ortamda hazırlanan sitelerinde yedekleneside sağlanabilir. Linux ve Windows tabanlı olan birçok sitenin web tasarımında alan adları site özelliğine göre belirlenir.



Avrupa, Fransa, Almanya ve Hollanda gibi dünya üzerinde olan birçok ülkede sistemde kayıtlı binlerce web hosting bulunur. Hosting ve domain hizmetleri tamamlandıktan sonra markanızın, hizmetinizin veya her hangi bir ürünün tanıtımını yapabilirsiniz. Genelde ekonomik bayilerin kullandıkları paketler kapsamında bilişim teknolojisinde çok tercih edilen sistemini tercih edebilirsiniz. Marka tescili paketleri her zaman yenilen paketler kapsamında hazırlanır. Biz, name, shop, info gibi alan adlarının güvenle satışları yapılır. Markaların tescili için dünyanın birçok yerinde tercih edilen yüksek standartlarda ve yüksek kapasitede uzantılar tercih edilir. Kurumsal hosting paketlerinde ise toplu domain sorgulama yapma şansımız da ayrıyeten bulunmaktadır.

Son Güncelleme: 27.12.2016 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81