Temizlik Şirketi

Bağcı Grup Temizlik Şirketi olarak başta İstanbul olmak üzere tüm Marmara bölgesine hizmet veriyoruz.

Temizlik Şirketi

Bağcı Grup Temizlik Şirketi olarak başta İstanbul olmak üzere tüm Marmara bölgesine hizmet veriyoruz.

20 Ağustos 2017 Pazar 19:21
Temizlik Şirketi

 

Temizlik günümüzde hepimizin yapmakta en çok zorlandığı işlerdendir. Hepimiz isteriz ki bulunduğumuz tüm mekanlar tertemiz olsun, her yer mis gibi koksun. Ama hiç kimse temizlik yapmayı sevmez. İşte tam böyle zamanlarda yardımınıza yetişmek için 7/24 hizmetinizdeyiz.

Bağcı Grup Temizlik Şirketi olarak başta İstanbul olmak üzere tüm Marmara bölgesine hizmet veriyoruz. Eğitimli ve nitelikli personellerimiz, teknik kadrolarımızla kurumlara ve birçok özel kuruluşlara hizmet vermeye devam eden şirketimiz; müşterilerine artı değer kazandırmaya da devam ediyor.

Ofis Temizliğinde Marka

Bağcılar Grup Temizlik Şirketi olarak kurumsal temizlikler dışında Ofis temizliği de yapıyoruz. İşverenlerin ve çalışanların temiz ve nezih bir ortamda çalışabilmeleri için 18 yıldır özenle çalışmaya devam ediyoruz. Ofis temizliğinde sizin talebinize göre periyodik ve genel olmak üzere iki tür temizlik uyguluyoruz. Periyodik temizlikte hafta içi her gün belirli saatler arası temizliğiniz yapılırken genel temizlik seçtiğinizde ayda bir kereye mahsus olmak üzere genel temizliğiniz yapılmaktadır. Uzman kadromuz ve nitelikli elemanlarımız temizliğinizi istediğiniz gibi yapmaktadır.

Temizlik esnasında varsa halılarınızı da yıkıyor, kitaplık, koltuk takımı, masa sandalye gibi tüm ekipmanlarınızı da tertemiz yapıyoruz. Ofisinizdeki hiçbir eşyaya zarar vermeden temizliği tamamlama garantisi de veriyoruz.

Koltuk Yıkamanın Püf Noktaları

Koltuk yıkama en zahmetli ve zor işlerdendir. Özellikle kadife ve benzeri kumaştaki koltukların temizliği daha dikkatli ve özenli yapılmalıdır. Oturma odalarında ve salonlarda en çok kirlenen eşyalar koltuklardır. Üzerine yiyecek, içecek ya da herhangi leke yapacak bir şey dökülmesiyle kirlenebilecekleri gibi bunların hiçbiri dökülmese yahut bulaşmasa da zamanla kullanım sebebiyle tozlanmayla da kirlenebilirler. Koltuk kılıfları bu noktada çok pratik olacaktır. Kılıfları çıkarıp kullanma talimatına uygun yıkamanız yeterli olacaktır. Ancak kılıf kullanmıyorsanız her koltuğu aynı yöntemle yıkamanız mümkün değildir. Bazı deterjanlar kumaşa zarar vereceğinden deterjan seçerken içerdiği kimyasal maddelere dikkat etmeniz gerekir. Aksi halde temizlemek istediğiniz koltuktan da olabilirsiniz. En güvenilir deterjan olarak da uzun yıllar temizlikte kullanılan arap sabunu tavsiye edilmektedir. Sıcak suyla birlikte silindiğinde koltuğunuzdaki kirler iyi sonuç verecektir.

Yıkamayla uğraşmak istemiyorum diyorsanız Bağcı Grup Temizlik Şirketi size hizmet etmekten memnuniyet duyacaktır. Her türlü temizlik işlerinizde yanınızda olan şirketimiz koltuklarınızı da derinlemesine temizleyecektir.

Mecidiyeköy Temizlik Şirketi Hizmetinizde

Oldukça kalabalık bir nüfusa sahip Mecidiyeköy’de de temizlik şirketleri olmazsa olmazdır. Mecidiyeköy Temizlik Şirketi de Mecidiyeköy civarında hizmet vermektedir. Semtte bürolarının olmayışı hizmet vermediklerini göstermediğinden internet üzerinden de iletişime geçerek temizlik işlerinizi yaptırabilmeniz mümkündür. İnternet üzerinden aldığınız numaralarla iletişime geçtiğiniz takdirde tek seferlik ya da devamlı hizmet almak istediğinizi belirtebilirsiniz. Devamlı hizmet alan müşterilere göndereceğimiz elemanlarla fiyat konusunda da yardımcı olurken, hizmet almak istediğiniz gün ve saatleri de belirleyerek kaliteli hizmet almanızı sağlıyoruz.

Son Güncelleme: 21.08.2017 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81