Siyah Mermer ve Diğer Mermer Çeşitleri: Eymer.com.tr'de

Siyah Mermer ve Diğer Mermer Çeşitleri: Eymer.com.tr'de

04 Kasım 2016 Cuma 17:31
Siyah Mermer ve Diğer Mermer Çeşitleri: Eymer.com.tr'de
Metamorfizme sonucu kristalleşen kalkerlerin değişik renk ve biçimlerdeki haline mermer denmektedir. Daha sonra endüstri firmaları bu mermerleri tabiattan bloklar halinde toplayıp, kesip parlatırlar. Böylece ortaya yapı ve dekorasyon sektörünün vazgeçilmez ara elemanı olan mermer çıkar ki son yıllarda ev içi ve dışı yapılarda mermer oldukça fazla kullanılan bir yapı unsuru olmuştur. Mermer genellikle beyaz renkli olup çok çeşitli kalitelerde üretilmektedir. Damarlı yapısı ile evlerinize farklı ve doğal bir hava katmakta, suya direnci ile ecdat tarafından cami, köprü yapımlarında kullanılmaktadır. Son yıllarda siyah mermer görünümü ve ihtişamı ile lüks yapılarda, villalarda, iş yerlerinde, rezidanslarda en çok tercih edilen mermer biçimi olmaktadır. Eskitme, honlu, patlatmalı, eskitmeli ve patlatmalı, mozaik tasarımları ile müşterilere geniş bir yelpazede seçenekler sunan bu mermer çeşidi dayanıklılığı ile de beğeni toplamaktadır.

Silver Traverten ile Muhteşem Dış Cepheler

Pamukkale’nin gözbebeği olan traverten, bir su ve karbon çözeltisidir ki tabiatın bizlere sunduğu muhteşem bir görsel şöleni oluşturmaktadır. Bu doğal unsurdan ilham alınarak imal edilen silver traverten hem iç kaplamada hem de evlerin ve iş yerlerinin dış kaplamalarında kullanılan muhteşem bir tasarımdır. Geniş bloklardan oluşan eskitme şeklinde kullanılabildiği gibi, küçük bloklardan oluşan mozaik yapıda da tercih edilebilir. Yine muhteşem bir tarzı olan patlatma traverten de en çok beğenilen çeşitlerdendir.

Muhteşem Bir İç Ferahlığı İçin Light Traverten

Silver travertene oranla daha açık renklerde üretilen light traverten yine eskitme, patlatma, mozaik seçeneklerinde olabildiği gibi patinato şeklinde asimetrik tarzda da üretilebilmektedir. Tüm bu iç ve dış kaplama çözümlerine, deneyim ve tecrübesi ile üretmekte olan Eymer firmasından eymer.com.tr adresine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Son Güncelleme: 04.11.2016 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81