Ses Yalıtım Malzemeleri

İnsanın girmiş olduğu her ortam için gürültü düzeyindeki seslerin izole edilmesini sağlayacak önlemleri kapsayan ses yalıtımı sesin rahatsız edici boyutlarını ortadan kaldırmaktadır.

Ses Yalıtım Malzemeleri

İnsanın girmiş olduğu her ortam için gürültü düzeyindeki seslerin izole edilmesini sağlayacak önlemleri kapsayan ses yalıtımı sesin rahatsız edici boyutlarını ortadan kaldırmaktadır.

03 Kasım 2016 Perşembe 14:06
Ses Yalıtım Malzemeleri

 İnsanın girmiş olduğu her ortam için gürültü düzeyindeki seslerin izole edilmesini sağlayacak önlemleri kapsayan ses yalıtımı sesin rahatsız edici boyutlarını ortadan kaldırmaktadır. Evlerde veya iş yerlerinde sessiz ve huzurlu ortamlar yaratmak adına ses izolasyon malzemelerinden yaralanarak ses problemlerine karşı önlem alabileceğiniz ses yalıtım uygulamaları ile yaşam kalitenizi yükseltebilirsiniz. Ses yalıtımı için tercih edilen malzemeler arasında hareketli bölmeler, , akustik paneller, kauçuk ve zemin döşeme seçeneklerindeki malzemelerle ses yalıtım bantları tüm ihtiyacınızı karşılayabilmektedir. Gürültünün ortamdan arındırılması, ortamdaki ses problemlerinin düzenlenmesi ve ortam akustiğinin sağlanması adına birden fazla amaç için tercih edeceğiniz ses yalıtımı istenilen kalitede ses düzeyinin oluşturulmasına katkı sağlayacak. Sesin yüksek boyutlarına bağlı olarak kalınlık ve yoğunlukları çeşitlerine göre değişkenlik gösteren malzemelerden mekanın büyüklüğüne göre faydalanabilirsiniz. Ayrıca desen ve renk alternatifleriyle ortamın dekoratif uygulamalarına da yer vereceğiniz malzemeler zevkinize uygun tasarımları ses yalıtımı uygulaması yapılan alanlara yansıyabilmektedir. Üst düzey seslerin mukavemetinin yanı sıra yangına karşı direnciyle de dikkatinizi çekecek gürültü kontrolünü sağlarken güvenliğinizi de sağlamış olacak. Özellikle iş yerlerinde daha verimli çalışmaya ortam hazırlamak adına ihtiyaçlarınızı ses yalıtımı ile karşılayabilirsiniz. Gürültünün olumsuz etkilerine karşı önleminizi alacağınız duvardan tavan ve zemin uygulamalarına kadar yapının hemen her yerine malzemenin uygunluğuna bağlı olarak tercih edilebilmektedir.

Son Güncelleme: 03.11.2016 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81