Rüyada Görülen Deniz Neye Yorumlanır?

Rüyada Görülen Deniz Neye Yorumlanır?

01 Aralık 2016 Perşembe 17:47
Rüyada Görülen Deniz Neye Yorumlanır?

Rüyalar her ne kadar hayal dünyamızın yansıması gibi gözükse de aslında gerçeğin ta kendisidir. Rüyalarda gördüğümüz her şey reel yaşamda yaşayacaklarımızın habercisidir. Rüyada görülen bir deniz varsa; geleceğe dair çok güzel haberlerin müjdecisidir.



Tabi ki denizin ve sizin rüyada ki durumlarınız da çok önemlidir. Şöyle ki rüyalarda ki simgelerin size ne şekilde yansıdığı, rüyanızın iyi mi, yoksa kötüye mi çıkacağının habercisidir. Rüya da siz sadece durgun bir deniz görüyorsanız, bu varlığa dalalettir. Fakat siz bu durgun denizin içine giriyorsanız, buda devlet kademesinde çok güzel bir atamanın sizi beklediğinin habercisidir. Denizi geçerek bir yere gidiyorsanız, zorlukların bittiği, rahat bir hayata ulaştığınızın göstergesidir. Daha bunun gibi denizle alakalı sayılabilecek bir dünya yorum bulunmaktadır. Genel olarak deniz durgunsa çok güzel şeylerin geleceğini haberdar eder. Fakat tam tersi deniz dalgalı ve puslu ise önünüzde zor günlerin olduğunu ve bir süre sıkıntı yaşayacağınızın habercisidir.



Aynı deniz suyu gibi de her zaman güzel şeylerin simgesidir. Berraklık, temizlik, durgun su gibi simgeler her zaman rüyalarda aydınlanma, arınma ve yükselme gibi güzel kavramları temsil eder. Onun için rüyanızda temiz su ve türevi olan deniz, akarsu, nehir gibi simgeleri görüyorsanız ve hepsi temizse, korkmayın… Mutlaka sizi güzel ve iyi günler bekliyor demektir. Bu iyi günler hiç beklenmedik bir anda gelen bir terfi olabilir, ya da maaşınıza zam olabilir veya beklenmedik bir yerden gelecek toplu ödeme, miras gibi bir şey olabilir. Rüyanız da tek dikkat etmeniz gereken nokta suyun berrak ve durgun olmasıdır.



, balık da su gibi bolluk bereketi temsil eder. Rüyanızda balık tutuyorsanız, bol rızık, bereketli bir kazanç sizi bekliyor demektir.  Bunun tam aksine rüyanızda size ait olan bir balığı kaçırıyorsanız, bu maalesef ki bir kazancınızın sizden gideceğinin habercisidir. Bir balığı uzakta görüyorsunuz fakat balık size doğru geliyor. Buda yakın zaman da hiç ummadığınız bir yerden size toplu bir ödemenin geleceğinin habercisidir.

Son Güncelleme: 02.12.2016 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81