Partnerlik Eden Erkekler

Partnerlik Eden Erkekler

06 Ağustos 2017 Pazar 22:12
Partnerlik Eden Erkekler

Jigolodan bahsedecek olursak ilk önce bu kelimenin tanımını anlatmakta yarar vardır. Jigolo cinsel ilişkiye ihtiyaç duyan kadınlara karşılıklı ya da karşılıksız olarak partnerlik eden erkeklere denir. Bu erkeklere halk arasında tokmakçı da denilmektedir. Ayrıca bu tarz bir ilişkiyi çok zengin olup fakat fazla yaşlı olan kadınlar tercih etmektedir. Bu tarz bir ilişkiyi tercih etmelerinin sebebi jigoloların genç ve cinsel anlamda kuvvetli ve kaslı erkeklerden oluşmasından kaynaklanmaktadır. Günümüzde jigololuk bir meslek haline gelmiş ve bu anlamda hizmet veren birçok internet sitesi açılmıştır.

 

 İlişki

 

            Bu tarz işleri yapan erkekler genelde çok paraya ihtiyaç duyan ya da cinselliği kendine meslek olarak seçmiş olan kişilerden oluşur. Ayrıca jigolo arayan bayanlar kaslı pürüzsüz cildi olan erkekleri daha çok tercih ederler. Birçok jigolo hizmeti veren şirkette mankenlerin olduğu gibi jigolo katalogları bulundururlar. Bununla birlikte jigolo arayan bayanlar tarz olarak bir kısmı sert ve kaslı uzun boylu olanları tercih eder. Bazı jigolo arayan bayanlar ise kısa boylu ve kaslı olmayan erkekleri tercih ederler.

 

            Daha yaygın olan yaşlar 50 ve 70 yaş arasıdır. Bu yaş arasındaki birçok kadın ya eşinden boşanmış zengin olan iş kadınlarıdır. Ya da eşini uzun süre önce kaybetmiş ve yalnızlıktan sıkılmış tek başına orgazm olamayan ve eşinden ciddi miktarda mal ve para kalan kadınlardan oluşur. Bu yaş grubundaki kadınlar cinsel arzularını kendi yaş grubundaki erkekler ile yaşamak istemezler. Çünkü hayatlarına giren o yaş grubundaki erkekler cinsellik anlamında iyi bir iktidara sahip değillerdir. Bu yüzden bu yaş grubundaki jigolo arayan bayanlar kendileriyle saatlerce yorulmadan o an yaşadığı cinsel ilişkinin hakkını veren ve kendini parçalarcasına seks yapacak erkekleri tercih ederler. Bu tarz bayanlar kendi açılarından haklıdırlar.

 

 


 Kadınların Yalnızlık Problemi Sebebiyle Jigolo Arayışı

 

            Yalnızlık problemlerini psikologlara gidip tonlarca para ödemek yerine jigolo hizmeti veren firmalar ya da beğendikleri insanlara gidip ilgilerini çeken bir miktarı sunduklarında bu ilişkinin böyle bir dönemde gerçekleşmesi olağandır. Günümüzde sadece profesyonel jigololar değil. Ayrıca bu tarz bir kadın kendine bakıyorsa ve az da olsa bir güzelliği var ise paraya ihtiyaç duyan ergen kaslı ve kuvvetli bir gence yapacağı teklif sonrasında hayatının en büyük seks tecrübesini yaşayabilir. Çünkü günümüzde gençlerin büyük bir bölümü kendine fiziksel ve giyim konusunda güzelleştirme ve yakışıklı olma çabası içine girmiştir. Bu yüzden birçok genç hizmet sektöründe ya da eskilerde olduğu gibi sanayide çalışmak istemez.

 

            Birçok genç insan kolay ya da zevkli yollardan para kazanma kaygısı yaşarlar ve bu yollardan para kazanmak isterler. Bu yüzden hayatında cinsellik tecrübesi az olan erkekleri bu tarz yollardan elde etmeye veya kendi seks ihtiyaçlarını gidermek için bir araç olarak kullanabilirler. Bu ülkemizde absürt bir durum olarak görülebilir. Fakat bu dünyada sadece erkeklerin seks ihtiyacı yoktur. Kadınların bu ihtiyacı olduğunda erkeklerden daha çok tahrik olduğunu anlatan kaynaklar vardır. Şöyle düşünün erkekler seks ihtiyaçları için evli ise eşlerine teklif ederler. Ya da flört dönemlerinde ilişki yaşadıkları kadınlara sunarlar. Bu durumlar reddedilir ise genel evler ya da randevu evlerine başvururlar.

 

            Cinsellik arayışlarına bu tarz mekanlarda çözüm bulup belirli bir ücret karşılığı cinsel birliktelik yaşayıp çıkarlar. İşte sohbet hattı hakkında bu şekilde empati kurulur ise herhangi bir problem olacağını zannetmiyorum. Zaten toplumsal olarak yaşadığımız en büyük problemlerden biride karşıdaki kendimizi karşıdaki insanın yerine koyarak düşünmememiz. Bu yüzden jigolo arayan bayanlar kendi açılarından haklıdır.



Son Güncelleme: 09.08.2017 22:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81