Parmak İzi Okuma Sistemleri

Parmak İzi Okuma Sistemleri

04 Haziran 2017 Pazar 19:18
Parmak İzi Okuma Sistemleri
İş yerlerinin, büyük firmların; kurumsallığını en iyi şekilde gerçekleştirmek, personel takibinin en iyi biçimde sağlanmak ve de en önemlisi, son yılların en önemli durumlarından güvenliğin en üst düzeyde uygulanmasını sağlamak için, kullanılacak ve de pek çok kurumsal bünyenin en çok tercih ettiği sistem; parmak izi okuma sistemleri olmaktadır. Bizler de güvenlik sistemleri ve diğer sistemler üzerinde sektörünün en önemli firması olarak; teknolojinin tüm gelişmelerini yakından takip ederek ve de uzun süren AR- GE çalışmalarımız sonucunda sizler için uygulamaya koyduğumuz parmak izi okuma sistemleriyle sizleri buluştuyoruz.

Bilmak Güvenlik Teknolojileri olarak; kurulum aşamasından parmak izi okuma sistemleri için verilecek eğitime, tüm personellerin ya da gerekli kişilerin parmak izlerinin cihaza tanıtılmasından işleyiş hakkında ve cihaz hakkında bilgi verilmesine kadar tüm süreçleri sizlerle birlikte yürüterek; en kaliteli ve teknolojinin son nimetlerini sunan hizmetimize çok uygun fiyatlarda ulaşmanızı sağlıyoruz. Güvenlik, personel takibi, personel performansı ve de giriş – çıkışları hakkında en kesin bilgiye ulaşmanızı sağlayacak bu muhteşem sistem için, sizlerin tek yapması gereken ise; internet sitemiz üzerinden cihazlarımızı inceleyip, bizlere ulaşmak olacak. Kalite ve uygun fiyatlı alışverişin en doğru adresi için bilmak.com.tr adresimizi hemen ziyaret etmelisiniz.

Parmak izi, dünyada bulunan her insanın kendine özel ve de eşi benzeri olmayacak biçimde yaratılmıştır. Kişinin kimlik özelliği olan parmak izlerinin, güvenlik önlemi olarak kullanılması ya da kişinin çalıştığı yerde giriş, çıkışlarının takip edilmesi, ne kadar ara verdiğinin izlenmesi için de en önemli araç olmaktadır. Çünkü aynı parmak izinden, dünyada başka hiçbir kimsede bulunmamaktadır. Kişilere özel şifreleme yöntemi de diyebileceğiniz bu yöntem için, yüzeyi ayna gibi kullanılan alanların bulunduğu cihazlar kullanılmaktadır.

Ayna yüzeyli cihazlar; güvenliğin sağlanmak istendiği, personel giriş – çıkışlarının yapıldığı ya da mola verilen alanlara kurulur. Ardından cihazın kullanılacağı yerdeki tüm çalışanların ya da kişilerin ilk olarak parmak izleri, cihaza tanıtılır. Cihaza tanıtıldıktan hemen sonra kullanılmaya başlanabilen sistem sayesinde; iş yeri kimlik karlarına, imza sistemlerine gerek kalmadan kimin giriş çıkış yaptığı, hangi saatte kimin işten ayrıldığı ya da geldiği net olarak; cihazın bilgi –işlem servisi sayesinde yetkililere iletilir. Aynı zamanda parmak izi tanıtılamayan birinin, iş yerien içine girilmesine imkan sağlamaması da güvenlik önlemlerinin en iyi biçimde alınmasını sağlar. Tüm bu aşamaların kurulumundan başlamasına kadar vereceğimiz hizmetlerden yararlanmak için sizlerin yapaağı tek şey ise; internet sitemizi ziyaret etmek olmalıdır.
Son Güncelleme: 04.06.2017 23:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81