Özel Laboratuar İçin Evde Kan Alma

Özel Laboratuar İçin Evde Kan Alma

17 Kasım 2016 Perşembe 11:08
Özel Laboratuar İçin Evde Kan Alma
Özel laboratuarlar dilediğiniz her türlü laboratuar testinde sizlere yardımcı olmak için kurulmuş olan tıbbi test noktalarıdır. Her ilde bu laboratuarlardan maalesef ki bulunmaz. Ama bu sizin özel laboratuarda test yaptırma hakkınızı eklinizden almayacaktır. Merak ettiğiniz herhangi bir hastalık, virüs, alerjik reaksiyon ya da bunun gibi vücuda beklenmedik şekilde yerleşen parazitten haberdar olmak için evde almış olduğunuz örnekleri direkt olarak ya da posta oluyla özel laboratuara göndermeniz mümkündür. Örnekleriniz laboratuara geldiğinde evde kan alma işlemi sırasında alınan kan hemen testlere tabii tutulur. Kan alındıktan sonra geçen süre içerisinde bulunan yabancı maddelerin kaybolmasına neden olmayacağından testler tamamen doğru sonuçlanır.
Tahlil Laboratuarı Nasıl İşler?
Herhangi bir test için başvurduğunuz laboratuar siz olsanız da olmasanız da istenen örnek laboratuara ulaştığı anda teste tabii tutulur. Tahlil laboratuarı genellikle örnek üzerinden çalışıp sizlerle yorumlanmış sonucu paylaşacağından örneğin kime ait olduğunu bile bildirmek zorunda kalmazsınız. Aslında özel laboratuarlar devlet hastanelerinden farklı olarak sizlere kimlik açıklama şartı sunmamaktadır. Yalnızca adres, telefon ya da e mail adreslerinden birini laboratuarla paylaşarak sonuçları almanız yeterli olacaktır.
Tıbbi Tahlil Laboratuarında Yapılan Testler
Tıbbi tahlil laboratuarı her türlü tıbbi test işinde başarılır. gelisimlab.com olarak sizlere alerjik reaksiyonlardan cinsel yolla bulaşan hastalıklara kadar her türlü alanda hizmet vermekteyiz. Sonuçlanan tahliller uzmanlar tarafından sizlerin anlayacağı bir dille yorumlanarak nasıl bir yol izlemeniz gerektiği konusunda sizleri aydınlatır. Yapılan tahlil sonuçlarında yalnızca istenen bulgu dışında bulunan her şey kapsamlı bir test yapıldığının göstergesidir. İstenen testlerin tamamı bitene kadar sonuç size ulaştırılmayacağı gibi testler tamamlandıktan sonra da herhangi bir nedenle sonucun size ulaşmaması mümkün değildir.
Son Güncelleme: 17.11.2016 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81