Oto Ekspertiz Nedir?

Oto Ekspertiz Nedir?

26 Ocak 2017 Perşembe 19:17
Oto Ekspertiz Nedir?

Oto Ekspertiz Nedir? Sözlük anlamı “uzman incelemesi” olan ekspertiz; herhangi bir nesnenin, eşyanın gayrimenkulün veya kıymetli varlığın değerini veya kaza sonrası hasarını tespit etme işlemine denir.



ise; aracın kapsamlı bir şekilde her açıdan incelenmesidir. Araç ekspertiz işlemi esnasında, mekanik, teknik, hasar kaydı, yasal durumu, aksam kontrolleri gibi çeşitli açılardan incelenir ve rapor halinde sunulur. Genellikle yeni bir araç alınacağı zaman özellikle ikinci el otomobillerde yapılan işlem sayesinde nasıl ve ne şekilde yapıldığını işlem öncesinde görülebiliyor.



belli bir sabitlik göstermiyor. Paket halinde sunulduğu gibi sadece belli aksamların veya teknik bölümlerin ekspertizi gibi spesifik hizmetleri içerebiliyor. Bu sebeple araca ve müşterinin isteğine bağlı olarak ekspertiz fiyatları değişkenlik gösteriyor.

Son Güncelleme: 27.01.2017 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81