Ortak Tüy Sorunlarına Lazer Epilasyon

Ortak Tüy Sorunlarına Lazer Epilasyon

15 Kasım 2016 Salı 12:23
Ortak Tüy Sorunlarına Lazer Epilasyon
Kadınların en büyük sorunlarından biri tüy problemidir. Ergenliklerinden itibaren yaşlılıklarına kadar kadınların başları bu sorun ile büyük derttedir. Kadınların yaşadıkları bu problem yılın her zamanı istedikleri gibi giyinebilmelerine engel olmaktadır. Etekler, mini elbiseler, şortlar... Bunların hepsi belirli sürelerde güzellik salonlarına gidip ağda yaptıramayan ya da bu süreyi geciktirmek zorunda kalan kadınlar için bir rüya olarak kalmaktadır. Peki bu rüyayı gerçeğe çevirmenin bir yolu var mıdır? Gelişen teknoloji ile lazer epilasyon ankara denilen yöntemin ortaya çıkması bu rüyaların gerçek olabilmesi için bir umut olmuştur. Acılı olduğu, işe yaramadığı, yalnızca açık tenli olanlarda işe yaradığı gibi birçok rivayet bulunsa da bunların hiçbirinin bir gerçekliği yoktur.

Lazer Epilasyon Nedir? Ne Kadar Sürede Yapılır?

Lazer Epilasyon verilen ışınlarla tüy köklerinin inceltilmesi ve ardından bir daha çıkmamak üzere yok edilmesi demektir. Bu yöntemi uygulayıp tüy probleminden süresiz olarak kurtulan pek çok müşterimiz ile görüştüğümüzde hepsinden ne kadar memnun kaldıklarını duymaktayız. Lazer seanslar halinde yapılmaktadır ve süre olarak bakıldığında kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Kıl kökleri çok sert olan kadınlarla bu süre uzun olurken diğer kadınlardan birkaç seans sonucunda tüylerinden tamamen kurtulma şansı doğmaktadır. Ten rengi ve kıl renginin bu süreçte etkili olduğu söylenmektedir. Evet bu doğrudur ancak ters bir duruma sebebiyet vermemektedir. Daha detaylı açıklamak gerekirse açık ten rengine fakat koyu kıl rengine sahip kadınlarda lazer yaptırmak çok daha kolaydır. Ancak hem koyu ten rengi hem de açık tüy rengine sahip kadınlarda bu durum olumsuz bir sonuç doğurmamaktadır. Elbette ki bu süreç daha uzun sürebilmektedir ancak bu durum Alexandrite Candela dediğimiz son zamanlarda ortaya çıkan yöntemle kısa ve görülmeyen tüylere kadar ulaşıp yok edebilmektedir. Eğer siz de lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyor iseniz ancak kararsızsanız ya da aklınızda sorularınız varsa iletişim telefon ve adreslerimizden bizlere ulaşıp sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Soru ve süreçle ilgili sorunlarınızda ise merkezimize kadar geldiğiniz zaman yaptığımız incelemeler sonucunda sürecin işleyişi ve uzunluğu konusunda da kesin ve net bilgiler de vermekteyiz. Dr. Mehmet Akgün Medikal Estetik
Son Güncelleme: 15.11.2016 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81