Online Futbol Oyunları

Online Futbol Oyunları

17 Kasım 2016 Perşembe 11:11
Online Futbol Oyunları

Özellikle erkeklerin büyük ölçüde ilgi gösterdiği spor dalı olan futbol, bilgisayar ortamında online bir şekilde oynanabilmektedir. Kişileri eğlendiren ve rekabet duygusunu tattıran bu oyunlar, gelişmiş teknolojik özelliklerle hazırlanmaktadır.

Binlerce oyuncuyu bir arada bulabileceğiniz Türkçe spiker destekli özelliklerle Joygame internet sitesi üzerinden ücretsiz bir şekilde oynanabilmektedir.


Dünyaca tanınan ünlü futbolcuların kadrolarında yer aldığı takımlar birbirleriyle rekabet gösterirken; oyunu oynayan kişiler ise, sanal olarak maç yapma keyfini doyasıya yaşayabilmektedir. Online olarak yazdığınız zaman hemen göze çarpan bu oyunlar, Türkiye ligi futbolcularını da bünyesinde barındırmaktadır.

Pc oyunları, flash oyunlar gibi kategorilerde yer alan pek çok internet üzerinden ücretsiz bir şekilde oynanabilmektedir. Uzman seviyedeki futbolcuların yer aldığı bu oyunlardan biri olan Goley, büyük mağaza güncellemesi ile oyun severlerin beğenisini kazanmaktadır.

Tribün, antrenör, spiker ve hazırlık kampı gibi çeşitli özelliklerin yer aldığı futbol oyunlarını ücretsiz bir şekilde oyun severlerin beğenisine sunan Joygame ve içerisindeki oyunlar ile ilgili detaylı bilgileri joygame.com internet adresini inceleyerek edinebilmeniz mümkündür.

Son Güncelleme: 17.11.2016 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81