Migros katalog ve Migros broşürü yayınlandı

Migros katalog ve Migros broşürü yayınlandı

02 Ocak 2017 Pazartesi 11:05
Migros katalog ve Migros broşürü yayınlandı

‘Ülkemizde en çok ziyaret edilen süpermarket neresi’ diye bir soru sorulsa cevabı büyük bir kesim tarafından ‘Migros’ olarak açıklanır. Bu açıdan yola çıktık ve ve broşürü hakkında detaylı bilgi vermeye karar verdik. Migros indirimleri ve Migros kampanyalarını da bu yazıda sizlere sunuyoruz.



Migros’un aslı İsviçre’de kurulmuştur. İsviçre’de ‘ucuzluğun kralı’ ismi ile bilinen Migros Türkiye’de ise çok uzun bir süredir faaliyet gösteriyor. Türkiye’de 1954 yılında temeli atılan ve Koç Grubu tarafından 1975 yılında devralınan süpermarketler zinciri Migros bugün milyonlarca kişiye hizmet veren dev bir firma olarak karşımıza çıkıyor. Bin 500’ü aşkın şubesi bulunan Migros, 20 bini aşkın çalışanıyla yoluna devam ediyor. 2008 yılında bir İngiliz şirketine satılan Migros’un hisselerinin yüzde 40’ı 2015 yılında Anadolu Grubu tarafından satın alınmıştır.



Günümüzde Migros denince akla öncelikle Migros katalog ve broşürü ile birlikte Migros sanal geliyor. İnternetten alışveriş sistemini de Türkiye’de ilk başlatan şirketlerden olan Migros, ‘sanal’ bölümü ile müşterilerinin evine kadar servis yapıyor. Migros indirim dönemlerinde bu uygulamanın işinizi kolaylaştıracağınızı sözlerimize eklerken, Migros indirimlerindeki yoğunluktan da bahsetmek istiyoruz. Migros her hafta çok sayıda indirim yapıyor ve Migros broşüründe bu indirimler yer alıyor. ‘Migroskop’ ismiyle yayınlanan Migros kataloğunda ise çok çeşitli ürünleri bulmak mümkün.



Migros katalog ve Migros broşüründe ev eşyalarından, akıllı telefonlara, deterjan ürünlerinden kozmetik ürünlerine, meyve ve sebzeden mutfak eşyalarına kadar çok sayıda ürünü inceleyebilirsiniz. Türkiye’de en çok ziyaret edilen alışveriş mağazalarından olan Migros’un indirim dönemlerinde ne kadar dolup taştığını tahmin edersiniz. Migros kataloğu yayınlandıktan kısa bir süre sonra binlerce insan Migros’un yolunu tutuyor ve indirimli ürünler kısa süre içerisinde bitiyor.

Migros’taki indirimli ürünleri başkasına kaptırmamanız için size güzel bir haberimiz var. Migros indirim fırsatlarını ilk öğrenmek istiyorsanız ve Migros katalog ile Migros broşüründeki indirimleri ilk inceleyenlerden olmak istiyorsanız size bir tavsiye vermek istiyoruz. Bu tavsiyemiz ile birlikte Migros aktüel ürünlerini çok hızlı bir şekilde öğrenebilir ve böylelikle daha ucuz ve daha az masraflı bir alışverişin de kapılarını aralayabilirsiniz.



Migros kataloğu yayınlanır yayınlanmaz bunu öğrenmek istiyorsanız isimli siteyi favori listenize almanızı tavsiye ederiz. Böylece Migros indirimlerinden en kısa sürede haberdar olur ve Migros kataloğuna ilk siz ulaşmış olursunuz.

 

 

 

Son Güncelleme: 03.01.2017 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81