Kask Kamerası Nedir?

Kask Kamerası Nedir?

06 Ağustos 2017 Pazar 13:17
Kask Kamerası Nedir?

Kask kamerası motosiklet kullananların son zamanlarda oldukça yaygın olarak kullandığı bir gereç haline gelmiştir. Yolculuk sırasında güzel anları kaçırmamak adına hem de oluşabilecek olumsuz durumlar veya kaza anlarına karşı kanıt olarak kamera taşımak faydalı olacaktır. Kask kamerası kaskın yan taraflarına bir aparat aracılığı ile takılmaktadır. Zor koşullara ayak uydurabilecek yapıda olan kask kameraları darbelere dayanıklılık göstermesi için özel olarak tasarlanmaktadır. Aynı zamanda geniş açılı HD çekimlerde yapabilmektedir. Genellikle su geçirmez özelliği ile yağmur altında da kullanıma uygundur. Bu nedenle diğer spor dallarında da tercih edilmektedir. Kask kamerası ile anı yakalayarak hayatınızda güzel anılara yer verebilirsiniz. Belki o anda sadece sizin görebileceğiniz bir anı kaydederek tüm sevdikleriniz ile hatta sosyal medya ile paylaşabilirsiniz.



Kask Kamerasında Olması Gereken Temel Özellikler

Alacağınız kameranın kendisine has temel özellikleri olması gerekmektedir. Bunun amacı ise doğru ve kaliteli çekim yapabilmektedir. Alacağınız kamera en kötü seçenekler doğrultusunda 25-30 FPS arasında olmalıdır. Ayrıca minimum 10 saat aktif çekip yapabilmeli. Yani içerisinde Li-Ion pil barındırması gerekmektedir. Kamera dikkat çekmeyecek kadar küçük olmalıdır. Hatta gizli kamera bile olabilir. Böylece görsel olarak da rahat edebilirsiniz. Çünkü etrafınızdaki birçok insan kayıt altına alınmaktan hatta fotoğraf çekilmekten bile hoşlanmayabilir. Bu nedenle doğal davranamayacaklardır. Bu nedenle daha samimi bir ortam oluşması için gizli kamera önerilir. Mutlaka darbe ve sarsıntılar için özel olarak yapılmış olmalıdır. Ayrıca CCD sensor olursa da daha iyi olur. Bu özelliklerde alacağınız bir kamera ile çekimleriniz daha iyi olacaktır. Ancak HD çekim yapan kameralardan tercih ederseniz çekimlerinizde yüksek kaliteye ulaşabilirsiniz.




En İyi Kamera Nereden Alınır?

Kamera alırken birçok farklı imkân ve marka vardır Aiptek, Interphone veya GoPro bu markalardan bazılarıdır. Kamera almak isteyenler için teknoloji mağazaları bir seçenek olabilir. Ancak buralarda hem fiyat şişirilmekte ve hem de aldığınız kameranın orijinal olup olmadığını bilemiyorsunuz. Bu nedenle linki aracılığıyla motosiklet online sitesine giriş yaparak güvenle dilediğiniz arasında seçim yaparak satın alabilirsiniz.

 

Son Güncelleme: 07.08.2017 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81