JACK REACHER: ASLA GERİ DÖNME

ABD yapımı filmlerin aksiyon kategorisinde en aralınlar jönlerin başında TomCruise gelir.

JACK REACHER: ASLA GERİ DÖNME

ABD yapımı filmlerin aksiyon kategorisinde en aralınlar jönlerin başında TomCruise gelir.

03 Kasım 2016 Perşembe 13:21
JACK REACHER: ASLA GERİ DÖNME

JACK REACHER: ASLA GERİ DÖNME

    ABD yapımı filmlerin aksiyon kategorisinde en aralınlar jönlerin başında TomCruise gelir. İlk filmi ile oldukça beğenilen bir yapımın devamı niteliğinde olan fragmanları ve ilk gösterimleri ile meraklılarının beğenisini kazanmış durumdadır. 21 Ekim 2016 tarihinde vizyona giren filmin yönetmen koltuğun ise Edward Zwick bulunuyor. Gerilim ve aksiyon kategorisinin iddialı yapımları arasında yer alan bu yapım içerisinde başrollerde CobieSmulders, Robert Knepper gibi isimlerde yer alıyor. Yaklaşık 2 saatlik bir süresi bulunan filmi beğenenler kadar eleştirenler de bulunuyor. Eleştiri çevrelerine göre ilk filminde düşük olan aksiyonun bu filmde de devam ettiğini savunmaktadır.

    Filmin konusunda ise ilk filmindeki konu baz alınıyor. Ve bu yeni filmin 4 yıl sonra yaşanan gelişmeleri konu alıyor. JackReacher eski ordu komutanlığına geri dönmektedir. Bu dönüşün nedeni ise binbaşının isteği üzerine olmuştur. Geri dönen Jack bir sürpriz ile karşılaşır ve binbaşının vatan hainliği ile suçlandığını görür. Ortada bir cinayet vardır. Jack ise bu cinayeti aydınlarak binbaşının suçsuzluğunu ispat etmeye çalışacaktır. Hem kanundan kaçmak, hem de bütün bir hayatını değiştirecek bir sırrı ortaya çıkarmaya çalışacaktır. Film NeverGoBack kitabından uyarlanmıştır. Bu alanda izlemek için ülkemizde de gösterime giren seansları takip edebilir, sitemiz üzerinden hd görüntü kalitesi ile fragmanlarına ulaşabilirsiniz.


    Oldukça iddialı bir oyuncu kadrosu ile seyircilerinin karşısına çıkan filmin alt yazılı ve orijinal fragmanlarını 'ten izleyebilirsiniz. Film içerisindeki esprili karakter ile heyecanlı bir maceraya katılan sinema seyircileri filme orta dereceli puanlar vermektedir. Yeni vizyona giren filmin bir önceki filmine göre nasıl bir gişe başarısı kazanacağı şimdilik merak konusu olmaktadır. Özellikle JackReacher: Asla Geri Dönme izlemek için sitemiz üzerindeki sorunsuz ve kaliteli yayınları takip edebilirsiniz. İzleyen üyelerin yorumlarını bulabilir ve vizyondaki filmleri seçerken hangi filme gitmek isteyeceğinize karar verebilirsiniz. Amerika yapımı aksiyon filmlerinin beyaz perdede sabit bir izleyici grubu bulunmakta, başarısına göre bu sayı artabilmekte ya da azalabilmektedir.

Kaynak:

  

Son Güncelleme: 03.11.2016 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81