İsimli Kolye İçin Doğru Adres Myra Gold

İsimli Kolye İçin Doğru Adres Myra Gold

06 Temmuz 2017 Perşembe 00:29
İsimli Kolye İçin Doğru Adres Myra Gold

Bugün 50 yaşına yaklaşanların çocukluğunda en özel armağanlarından birisi kuşkusuz isimli kolye tasarımlarıdır. Kişi hangi yaşta olursa olsun kendini ve tarzını yansıtan kolyeleri günlük hayatında dahi mutlaka kullanıyor. Söz konusu kolye seçimi çoğu zaman modelleri de olabiliyor.

Aslında bu tasarım başta da belirttiğimiz gibi son derece nostaljik bir modeldir. İlkokulu bitirenlere, mezun olanlara aileleri tarafından isimlerinin yazılı olduğu bir kolye verilmesi çok eski bir gelenektir. Bu modeller uzun bir dönemin, özellikle bir efsane gibi olan seksenli yılların en özel armağanlarındandı. Günümüzde halen çok sayıda kişi kendisi için son derece özel olan çocukluğunun isimli kolyesini kullanmasa dahi mutlaka muhafaza etmeye devam ediyor.  

Son yıllarda ise yeniden hayatımıza giren ve bu defa klasik modellerin dışında, çok daha farklı tasarımlara sahip olan modeller yeniden yükselen bir trende dönüştü.

En Çok Tercih Edilen İsimli Kolye Modelleri

·         Altın sonsuzluk isim kolye

·         Spor tasarım altın isim kolye

·         Altın kalpli isimli kolye

İşte tüm bunlar Myragold isimli markanın özel internet sitesinde incelenebilen tasarımlar. Tüm bu tasarımlar içinde size hangisinin yakışacağını ve hangisini kullanmak isteyebileceğiniz kararı ise tamamen size kalmış durumda. Seçenekler bol ve sınırsız.

Bu ürünler içinde elbette bu tarz bir model seçerken ister kendi isminizi ister sevdiğinizin ismini yazdırarak boynunuza takabilirsiniz. Ya da hem kendinizin, hem sevdiğinizin, birlikte hatta üç isimli olarak çocuğunuz ya da bir diğer sevdiğinizin ismini de yazdırarak kullanabilirsiniz. İsimli kolyeleri sevdiklerinize de armağan edebilir ve onları son derece mutlu edebilirsiniz.

İsimli Kolye Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Eğer bugünlerde kendinize ya da sevdiklerinizden birisine isimli kolye alacaksanız şu noktaları bilmenizde fayda var:


·         Myra Gold gibi bilinen ve ürünlerinde sertifika güvencesi sunan markalardan alışveriş yapmaya özen gösterin.

·         Tasarıma son derece özen gösterilmeli ve kullanacak kişinin zevkleri beğenileri göz önünde bulundurulmalı.

·         Bir diğer önemli olan konu, elbette kullanılan altının ayarı oluyor. Çok düşük ayarlı modeller seçilmemeli. 14 ayarın altına düşülmemeli.

·         Eğer günlük kullanılacak ise ve kişinin spor bir tarzı varsa o zaman pembe, yeşil altın gibi olan tasarımlar seçilebilir.

·         Ürün alınmadan önce verilen ismin doğru yazılıp, yazılmadığından emin olunmalı.

·         Yapılan kolyeye verilen işçiliğin kalitesinden emin olunmalı.

·         Zincir boyuna dikkat edilmeli ve tamamen kullanacak kişinin boyun yapısına uygun bir boyda olması sağlanmalı.

·         İade, değişim olanakları mutlaka araştırılmalı.

·         Satın alınan marka mutlaka 3 yıl garanti ve bakım hizmeti sunabilmeli ve bunun için ayrıca ücret istenmemeli.

·         Bütçeye uygun tasarımlar tercih edilirken ödeme seçenekleri de gözden geçirilmeli.

İsim yazılı olan tasarımlar şık bir duruş sergilemenin de ötesinde muazzam bir anıya da dönüşebiliyor. Eğer yakın zamanda sevdiklerinize bir hediye almanız gerekiyorsa mutlaka bu tasarımları da seçenekleriniz arasında ekleyin. Hemen web adresinden tasarımları incelemeye başlayın. 

Son Güncelleme: 07.07.2017 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81