İç Mimarlık Kursu

Farklı programların kullanıldığı ve çok sayıda yazılıma ihtiyaç duyulan iç mimarlık konusunda detaylı bir kurs Biladım tarafından verilmektedir.

İç Mimarlık Kursu

Farklı programların kullanıldığı ve çok sayıda yazılıma ihtiyaç duyulan iç mimarlık konusunda detaylı bir kurs Biladım tarafından verilmektedir.

21 Ekim 2016 Cuma 18:19
İç Mimarlık Kursu

Farklı programların kullanıldığı ve çok sayıda yazılıma ihtiyaç duyulan iç mimarlık konusunda detaylı bir kurs Biladım tarafından verilmektedir. Hazırlanan ile bu konuda gerekli tüm programların alınması sağlanabilmektedir. Kapsamlı bir şekilde düzenlenen bu kurslar sayesinde mimarlık konusundaki gerekli tüm programların kullanımları kolay bir şekilde sağlanabilmektedir.



Güzel Sanatlar Hazırlık Kursu

Mimarlık konusundaki eğitimler yanında güzel sanatlar konusunda da detaylı eğitimlerin verildiği kurslar Biladım tarafından sunulmaktadır. Özel olarak hazırlanan kurs takviminde derslere konusunun uzmanı eğitmenler girmektedir.

·         Başarılı bir şekilde Biladım’dan alınabilmektedir.


·         Bu kurs içerisinde çok sayıda program ve ders bulunmaktadır.

·         Bunlar sayesinde güzel sanatlar bölümlerine hazırlık yapılabilmektedir.



Özel 3d Max Dersi

Günümüzde 3D modelleme oldukça önemlidir. Farklı alanlarda kullanılan bu modellemeler için farklı programlar bulunabilmektedir. Bunlardan en çok kullanılanı ise 3D Max olmaktadır. Bu konuda Biladım vermektedir. Programda ileri seviyelere ulaşmak için bu kurstan faydalanmak mümkün olabilmektedir. biladim.com adresinden siteye ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme: 21.10.2016 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81