Hidayet Kadiroğlu Kimdir?

Hidayet Kadiroğlu Kimdir?

13 Ocak 2017 Cuma 11:04
Hidayet Kadiroğlu Kimdir?

Türkiye’nin Eskişehir iline kurmuş olduğu kruvasan tesisi ile birlikte gıda üretimi ve özellikle şekerleme gıdalar konusunda dünyanın en önemli isimlerinden biri haline gelen  Elvan Şirketler Grubu’nun başkanıdır. Genç yaşlarından itibaren babasından kalan çikolata üretimi faaliyetini sürdüren Kadiroğlu günümüzde gıda alanında önemli isimlerinden biri olmuştur.



Elvan Grubu Hangi Sektörlerde Üretim Yapar?


Gıda sektörü alanında faaliyet gösteren şirketler grubu olarak adını duyuran Elvan Grubu; çikolata, şekerleme, gofret ve unlu mamul ürünleri ile müşterilerinin karşısına çıkmaktadır. Grubun faaliyetlerinde başarılı olmasındaki en büyük pay ise şüphesiz Elvan Grubun başkanlığını yapmakta olan Hidayet Kadiroğlu ismine ait olmaktadır.



İşbirliği ve ARGE Çalışmalarına Katkıları

Sadece Türkiye içinde değil aynı zamanda da dünyadaki gıda sektöründe kendine başarılı bir yer bulmuş olan  bu başarısını dünya genelinde yaptığı işbirliklerine ve özenli ARGE çalışmalarının yapılmasına uygun ortam sunmasına borçludur. Sürekli yükselen grafiği ile birlikte Elvan Grubu dünyada adını daha geniş kitlelere daha sık duyurmaya devam edecek.

Son Güncelleme: 14.01.2017 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81