HASTANE ÇIKIŞI - HASTANE ÇIKIŞ SETLERİ İLKE BEBE'DE

HASTANE ÇIKIŞI - HASTANE ÇIKIŞ SETLERİ İLKE BEBE'DE

25 Kasım 2016 Cuma 16:35
HASTANE ÇIKIŞI - HASTANE ÇIKIŞ SETLERİ İLKE BEBE'DE

Aileler bebeklerini heyecanla bekledikleri o özel günde hastanenin yolunu tutarken, yanlarında doğum için hazırladıkları hastane çıkışına kadar annenin ve bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşıladığı hayat kurtarıcı doğum çantası da bulunur. Doğum çantasında olması gerekenlerin en başında olan hastane çıkış seti gelir.

, 5 li, 10 lu 20li parçalardan oluşan yeni doğan bebeğinizin tüm kıyafet gereksinimi karşılayan bir üründür. Anne Bebek Giyim kategorisinde yer alan hastane çıkış setlerini ve ilk günlerde sizin ve bebeğiniz için gereken tüm ürünlere geniş ürün yelpazesiyle kolaylıkla seçerek bir tıkla hemen sipariş verebilirsiniz. İlke bebe aracılığıyla kolayca sahip olabileceğiniz hastane çıkış seti içerisinde zıbından şapkaya, battaniyeden pantolona, eldivenden mama önlüğüne ve tuluma kadar bebeğiniz için özel olarak üretilen renkli, desenli, nakışlı ürünler yer alıyor. Bebeğinizin hassas tenine göre özel olarak tasarlanan hastane çıkış ürünleriyle bebeğiniz rahat ve huzurlu olacak. Pamuklu kumaştan üretilen ve kanserojen madde içermeyen ürünlerimizi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ürünler antibakteriyel ve antialerjik kumaşa sahip olup, doğal kumaşlardan üretilmiştir. Ürünlerimizin hiçbirinde bebeğinizin tenine zarar verebilecek bir ürün bulunmamaktadır. Erkek ve kız bebekleri için ayrı kategorilerde yer verdiğimiz rengarenk seçenekleriyle beğenilerinize sunuluyor. 5 parçadan oluşan setlerin içerisinde body, patikli pantolon, mama önlüğü, şapka, eldiven bulunuyor. 10 parçadan oluşan hastane çıkış setinde battaniye, üst zıbın, patikli pantolon , çıtçıtlı body, yarım kollu çıtçıtlı body, iç zıbın, mama önlüğü, eldiven, çorap, şapka bulunmaktadır. Hastaneden ilk çıktığınızda ihtiyacınız olan tüm bebek kıyafetleri bu set içerisindedir. 20li setlerde de 10lu setlere ek olarak, havlu ve 2şerli mendil, eldiven, şapka, mama önlüğü, iç zıbın bulunuyor.

Aziz Bebe, Baby Center, Babybal, BabyJem, Bebepan, Bebetto, Bebiccino, Bebitof, Caremell, Chicco, İdil baby seçkin markaların kaliteli ürünleri www.ilkebebe.com avantajlarıyla bebeğinize sunulan, erkek ve kız bebek için farklı renklerde özel olarak hazırlanmış hastane çıkış setlerine hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Daha fazla bilgiye adresinden ulaşabilirsiniz.


 

 

 

Son Güncelleme: 26.11.2016 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81