GreenLight Lazer Nedir?

GreenLight Lazer Nedir?

12 Ocak 2017 Perşembe 20:15
GreenLight Lazer Nedir?
Günümüzde prostat büyümesi sorununu birçok erkek yaşamakta ama cerrahi müdahale konusunda çekingen davranmaktadır. Bu durum nedeniyle geliştirilen yeni tedavi yöntemlerinden biri olan greenlight lazer tekniği sayesinde ameliyatsız olarak prostat büyümesini yok etmek mümkün.

Dünyada yaklaşık 400 bin kez denenmiş olan bu tedavi yöntemi için hem ekonomik hem de kansız bir uygulamayla prostat büyümesini yok etmek mümkün oluyor. Son yıllarda çok fazla tercih edilen lazer tedavilerinden en önemli sorunlar için yararlanırken bıçak altına yatmadan tedavi olmak mümkün olabiliyor.
Birbirinden farklı seçenekler arasından en iyilerini ortaya çıkarmak için gelişmeleri takip eden tıpçılar, yeni tedavi yöntemlerinden olan bu uygulamayı birçok özel hastane ve kuruluşta başarılı bir şekilde geliştirmektedir.
Ülkemizde de birçok merkezde kullanılan bu lazer cihazı, teknolojinin en iyi imkanlarıyla donanmıştır.

Greenlight Lazer Uygulaması
Tedavi için gittiğiniz kuruluşta greenlight lazer olması durumunda idrar yoluna sistiskop aracılığıyla girilecek ve prostat dokusu yok edilecektir.
Bu uygulama nedeniyle birçok sorundan kısa sürede kurtulabilmeniz ve günlük hayatınıza devam edebilmeniz mümkün olacağı için herhangi bir sorun yaşamadan başarılıyla tedavi olacaksınız demektir. Her sağlık kuruluşunda olmayan ve ülkemizde devlet hastanelerinde sigorta kapsamında olmayan bu uygulama sadece özel merkezlerde yapıldığı için biraz erişilmesi güç olabilmektedir.
Ancak kolay bir sonucu olması açısından herhangi bir sakıncalı durum söz konusu olmayacak ve en iyi şekilde lazer uygulamasıyla prostat büyümesi sorunu tarih olacaktır. Hastaların çoğunun uygulama sonrası birkaç saat içinde evine dönebildikleri bu uygulamada çok kısa bir süre idrar torbası kullanmanız yeterli olacaktır.
Sağlık açısından her zaman en iyi sonucu alabileceğiniz greenlight lazer uygulamasının ücretleri biraz yüksek olsa da, ilerleyen zamanlarda daha uygun bir tedavi yöntemi olarak yaygın hale geleceği kesindir.

Greenlight Lazer Hakkında
Günümüzde lazer teknolojisinin ürünleri çok sık kullanılmaya başlamıştır ve birçok hastalığın tedavisi lazer tedavisi ile yapılmıştır.
Prostat büyümesinin tedavisi için de greenlight lazer uygulaması popüler olmaya başlamış hastalardan elde edilen sonuçlar iyi bir şekilde değerlendirildiği için klinik çalışmaların başarı oranı yükselmiştir. Ayrıca sertleşme sorunu riskinin yüzde 1’den aza indiği bu operasyon tıp dünyasının yükseleni olan lazere yeni bir boyut kazandırmıştır.
Hekiminize danışarak greenlight lazer hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Birçok hasta anesteziye bile gerek kalmadan bu işlemleri gerçekleştirmektedir ve herhangi bir yan etki ya da acı hissi de duymadığı için günlük hayata çok kısa sürede dönebilmektedir.
 
Kaynak: http://www.greenlight.gen.tr
Son Güncelleme: 12.01.2017 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81