Gönül Kolat Kimdir?

Gönül Kolat Kimdir?

28 Mayıs 2017 Pazar 23:10
Gönül Kolat Kimdir?

Moda dünyasını yakından takip edenler eminiz ki Kolat Tekstil’in adını duyduğundan Gönül Kolat isminin de ( bilmeyenler için) o aileden olup olmadığını düşünebilir.

Evet, kendileri Kolat ailesinden ve aileden modacı ama kendisi bununla yetinmeyen 1987 doğumlu Ülkemizin gelecek vaad eden bu alanda akademik kariyeri ( Kadıköy Moda Lisesi ve hemen akabinde Marmara Üniversitesi Moda Tasarım bölümü) tamamlayan tabir-i caiz ise hem alaylı, hem eğitimli bir modacı.

Aile şirketinde çalıştıktan bir süre sonra 2012 yılında artık kendi ismiyle bir moda markası yaratan ve ürünlerinde Osmanlı işlemelerini de, otantik işlemeleri de kullanan, Doğu ile Batıyı ürünlerinde son derece iyi harmanlayan bir marka olup, geldiğimiz an itibarıyla ürünleri Avrupa’da da satılan, sosyal medyada hatırı sayılır kitlesi olan bir marka.

Şık, modern ve zarif giysiler denilince akla ilk gelen markaların başında geliyor.



Hangi Alanlarda Ürünleri Vardır?

Tesettür giyimde çok kısa sürede çok ciddi başarılara imza atan markanın ürün gamı da oldukça geniş. Ürün gamında yok, yok ama kısaca belirtilmesi gerekir ise gelinlik, nişanlık, kınalık, abiye, elbise,muhtelif takımlar, tunik, trençkot, etek,bluz ve şal ağırlıklı olarak üretim grupları.


Bu alanda da her biri birbirinden iddialı, kişiye özel denebilecek, kaliteden ödün verilmeyen birbirinden özel ürünler bulunuyor. Modanın es geçilmediğini de belirtmeden geçmemeli.

giysilerinin ömür boyu giyilebilecek, çocuklara, torunlara bırakılacak tarzda olduğu da özellikle vurgulanmalı.



Nereden Alınır?

Eğer siz de bugünlerde bu çok özel tasarımlara sahip olmayı planlıyor iseniz o zaman Tesettür Abiye firmasının Gönül Kolat tasarımları sayfasına göz atmanızda fayda var. Nitekim tesetturabiye.com da bu ürünleri gördüğünüzde neden bu tasarımları giymeniz gerektiğini fazlasıyla algılayacaksınız.

Sitede markanın çok özel ürünleri, çok özel fiyatlar ile sunuluyor. Kapıda ödeme seçeneği de mevcut. Ya da sitenin anlaşmalı olduğu kredi kartları ile 6 taksite kadar böldürmeniz mümkün. Site sizin için her şeyi düşünerek beklentilere yanıt veriyor. Siteye üye olun ve kendinize en yakışacağını düşündüğünüz ürünü seçerek sepete atıp, siparişinizi tamamlayın. İşlem bu kadar basit.

Kaynak:

Son Güncelleme: 29.05.2017 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81