Galaxy s6 Edge Ekran Değişimi GSM iletişim ile Kampanyalı Fiyatlarıyla

Galaxy s6 Edge Ekran Değişimi GSM iletişim ile Kampanyalı Fiyatlarıyla

01 Haziran 2017 Perşembe 18:04
Galaxy s6 Edge Ekran Değişimi GSM iletişim ile Kampanyalı Fiyatlarıyla
Orijinal, seri numaralı ve full parça ürünler kullanılarak ekran değişimleri sizlere teknik destek birimi tarafından sağlanır. Galaxy s6 edge ekran değişimi konusunda uzman teknik destek birimi tarafından yapılır. Full parça sistemi ile ekran komple değişir ve ön cam, iç ekran, dokunmatik sistem ve dış panel komple değişir. Ekran değişimi sırasında cihazınızı inceleyebilir ve cihazınızı test edebilirsiniz.

Galaxy s6 Edge Ekran Değişimi Teknik Servisi

Uzman teknisyenler tarafından yapılan galaxy s6 edge ekran değişimi ile cihazınız yenilenir ve eski görünümüne kavuşur. İşlem sırasında özel ekipmanlar kullanılır ve teknik servis odalarında yapılır. Teknik servis odaları sterilize edilmiş olup statik elektrikten de arındırılmıştır. Uygulama sırasında cihazınızın bilgileri silinmez ve ekran parlaklığı tekrar sağlanır. Dokunmatik hız ve dokunmatik hassasiyet işlemleri de profesyonel çalışmalar ile yapılır.

Galaxy s6 Edge Ekran Değişimi İşlemleri ve Uygulamalar

Ekran değişiminde uygulanan testler ekipmanlar tarafından titiz bir çalışma ile yapılır. İşlemleri beğenmezseniz ücretiniz iade edilir. Teknik servis garantisi 6 ay olup, işlemler garanti kartları ile sizlere teslim edilir. Cihazın ekranının yeniden kırılmaması için cam koruyucu hizmeti ücretsiz takılır. İstanbul’da yaşamayanlar ise ücretsiz kargo işleminden yararlanarak cihazlarının bakım ve onarımını yaptırabilirler.

Galaxy s6 Edge Ekran Değişimi İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ekran değişim işlemleri dikkat ve hassasiyet gerektiren işlemlerdir. Tamir ve bakım işlemlerinde de mutlaka uzmanlık gerektiren teknik servislerden destek almalısınız. Ekran değişimlerinde özel alyans ve ekipmanlar kullanılarak değişim işlemi yapılır. Teknik servis ön değişimi sadece yapmamalı ve full ekran değişimi sağlamalı. Orijinal ürünler kullanmalı ve yan ürünlerden olan yedek parçalardan uzak durmalıdır. Ekran değişimi esnasında kesinlikle cihazda olan bilgiler silinmemelidir.

GSM İLETİŞİM LTD. ŞTİ ile Türkiye’nin ekran değişimi konusunda rekora imza atmış teknik servis ve ekipmanları ile çalışacaksınız. Teknik servis ile birlikte aksesuar, bakım ve yedek parça işlemlerinde orijinal ürünlerden yararlanır ve cihazınızın eski görünüme kavuştuğunu görürsünüz. https://www.gsmiletisim.com/urun/samsung-galaxy-s6-edge-ekran-degisimi-fiyati sitesini ziyaret ederek yapılan uygulamaların görsel videolarını da izleyebilirsiniz. Uzman ekipler tarafından gerçekleştirilen işlemler sizlere garanti kartları ile sunulur. Kullanılan ürünler özellikle orijinal olup seri numaralıdır. Titiz bir çalışma ile yapılan uygulamalar ile cihazınızda yer alan sorunlar çözüme kavuşur. İleri teknoloji kullanılarak cihazda yer alan problemleriniz ortadan kalkar. Teknik destek ile donatılan servis odalarında işlemlerinizi güvenli şekilde takip edebilirsiniz. 
Son Güncelleme: 02.06.2017 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81