Farklı Yemek Sevenler İçin Tarifler

Farklı Yemek Sevenler İçin Tarifler

05 Ocak 2017 Perşembe 20:40
Farklı Yemek Sevenler İçin Tarifler

Günümüzde yemeklere olan ilgi giderek artmaktadır. Farklı damak tatlarına hitap eden tarifler insanların ilgisini çekmektedir. Yeni lezzetler denemek için uygulayarak alışılmışın dışında lezzetli yemekler elde edebilirsiniz. Bu tariflerle normalde çok klasik yemekler için kullanılan malzemeler bambaşka bir şekil alır. Değişik tarifler denemek isteyenler için; Lebeniye çorbası, kıymalı çökertme kebabı, sultan kebabı gibi birçok çeşitte tarif bulunmaktadır.

 

Pratik Bir Tat

 


Börek yapmak için illa saatlerinizi harcamanıza gerek yoktur. Tercihinize göre hazır yufkadan kolay bir şekilde peynirli bir börek yapabilirsiniz. Bir ile enfes bir lezzet sunabilirsiniz. İsteğinize göre peynirinizi maydanoz veya pul biber ile renklendirebilirsiniz. Peynir tercihinizi kendi zevkinize göre seçebilirsiniz.

 

Lezzetli Bir Böreğin Adı: Kıymalı Börek

 

Böreği kıymalı sevenlerdenseniz size hitap edecektir. Böreğinizin hamurunu isterseniz elinizde açabilir, isterseniz hazır yufkadan yapabilirsiniz. Ayrıca böreğinizin çıtır çıtır olmasını istiyorsanız soda kullanarak bunu sağlayabilirsiniz. Böreği fırına vermeden önce keserek dilimlemeniz işinizi kolaylaştırır.

Son Güncelleme: 06.01.2017 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81