Evinizdeki Sinema

Evinizdeki Sinema

15 Kasım 2016 Salı 09:48
Evinizdeki Sinema

Vizyona yeni giren veya artık tarih olmuş ve sizin bir türlü izlemeye zamanınız olmadığı filmler ve diziler artık bir adreste sizin için toplanmış halde. İzlemek istediğiniz tüm filmler artık istediğiniz saatde sizin için gpsteride. Bunun için sinemaya gitmebize gerek yok.

 

Evinize Sinemayı Nasıl Getirirsiniz

Bir tıkla sadece yazarak keyifli zaman geçirmeğe hazır olun. Sitede eski ve yeni, yerli ve yabancı filmlerle beraber aynı zamanda en popüler dizileri de izlemek mümkün. Farklı konu başlıklı kategoriler sizin yardımcınız olacak. Eğer film konusunda kararsız kalırsanız bu kategorilerden ipucu alabilirsiniz. Kategoriler sırasında yerli filmler, yabancı filmler, +18 erotik filmler, 3D animasyon filmleri, aile filmleri, aksiyon filmleri, aşk filmleri, duygusal filmler, belgesel filmler, bilim kurgu filmleri, biyografi filmler, dini filmler, dövüş filmleri, dram filmler, en iyi filmler, fantastik filmler, fragmanlar, gerilim filmleri, komedi filmleri, korku filmleri, macera filmleri, müzikal filmler, polisiye filmleri, suç filmleri, psikolojik filmler, romantik filmler, savaş filmleri, tarih filmleri, spor filmleri, türkçe dublaj filmıer, vizyondakı filmler, zombi filmleri, western filmleri yer almakta. Aynı zamanda bu kategoriler sırasında vizyona girme senesine göre de sıralanmış filmleri bulabilirsiniz.


 

En iyi yabancı dizilerin bir arada toplandığı sitede en popüler diziler yer almakta. İzlenme rekoru kıran diziler arasında Dexter, American Horror stories, Fargo, Game of Thrones, The Big Bang theory, Vikings gibi diziler de var. Boş zamanlarınızı eğlenceli hale getirin. İster arkadaşlarınızla isterse de ailecek film seçerek izleyin. Size sunulan tüm dizi ve filmler en iyi kalitede yayımlanmakta. İzleyici puanlamasına göre de film seçmek mümkün. Siteye ister site adını girerek isterse de arama motorunda yazarak ulaşabilirsiniz.

 

Kararsız kalırsanız film izlemeden önce film hakta size sunulan kısa özete göz atabilirsiniz. Böylece filme devam edip edemeyeceğiniz konusunda kararsız kalmazsınız. Yorgun bir iş gününün sonunda kendinize küçük bir sinema hediye edin. Kalabalıktan uzak olmak isteyenler bu adreste görüşebilir. İstediğiniz zaman filmi durdurabilir, sonra yeniden filme devam etmek artık sizin elinizde. İyi seyirler.

 

Son Güncelleme: 15.11.2016 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81