Emeklilere Faizsiz Kredi

Emeklilere Faizsiz Kredi

16 Kasım 2016 Çarşamba 12:17
Emeklilere Faizsiz Kredi

Emeklilerimizin sayısı oldukça yüksektir. Bu nedenle onların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda söz konusu sınır ise belirli adımlarda ortaya çıkmaktadır. Emekli kişilerin kredi çekme olanakları ise genel anlamı ile belirli şartlarda söz konusudur. kişiler için yaklaşık olarak yaş sınırı eski kanuna göre 37 38 civarıyken, şimdi 65 yaşın sınır tutulduğu bir sisteme tabi olmaktayız bunun içni yeni anlaşılması gereken belirli çalışma standartlarının da belirlenmesi ile emekli kişilere verilen kredi olanakları da daraltılmaktadır. Genel sınırlama ise dikkat edilmesi gereken konularda farklılaşılmasına neden olacaktır. Birçok banka tarafından yapılan kampanyalar özendirme durumları ise yine buna göre değişkenlik gösterecektir.


Emekliye faizsiz kredi olanakları ise yine günümüzde belirli bankalar tarafından sağlanacaktır. Bunlar içinde genel banka faiz oranlarına bakmak yeterli olacaktır. Emeklilere verilen faiz oranlarına bakılacak olursa eğer maaşlarının on katına kadar belirli faiz notlarından çekmeleri söz konusu olmaktadır. Emekliye imkân sağlayan Ziraat bankası ise bu konuda belirli kredi çözümlerine sahiptir. Bunu için 12 ay veya 24 ay ile 36 ay gibi özel bir vadede kampanyalar ile emeklilere faizsiz kredi olanakları da tanınmaktadır.

verenlerin genel olarak uygulaması gereken kurallar ise belirli sebeplere dayalıdır. Özel kredi paketleri sayesinde emeklilere olanaklar tanıyan bankalar mevcuttur. Telefon bankacılığı ile oturdukları yerden faizsiz bir kredi olanağına da sahip olmaları mümkündür. Bunların yanı sıra ise emekliler için önemli bir avantaj olan 3 maaş tutarında bir de nakit avans verilmesi söz konusu olmaktadır. Acil durumlarda ise kurumlara müracaat etmeleri bu anlamda önemli bir adım olacaktır. Telefondan da oturdukları yerden bu işlemi rahatlıkla gerçekleştirme olanakları da mevcut olacaktır.

Son Güncelleme: 16.11.2016 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81