E Sigara

Bilindiği gibi sigara hayatı tehdit eden, o an için stresi azaltsa da ileride çok büyük rahatsızlıklara ve daha büyük streslere yol açabilen korkunç bir risk faktörüdür.

E Sigara

Bilindiği gibi sigara hayatı tehdit eden, o an için stresi azaltsa da ileride çok büyük rahatsızlıklara ve daha büyük streslere yol açabilen korkunç bir risk faktörüdür.

27 Ekim 2016 Perşembe 16:06
E Sigara

Bilindiği gibi sigara hayatı tehdit eden, o an için stresi azaltsa da ileride çok büyük rahatsızlıklara ve daha büyük streslere yol açabilen korkunç bir risk faktörüdür. Sadece kendimize değil, uzun vadede eşimize çocuklarımıza da zarar vermektedir. Ayrıca sigaradan kaynaklanan sağlık sorunları hem kendinizin hem ailenizin ruh halini de sarsabilmekte hatta ailelerin yıkımına yol açabilmektedir. Bu nedenle sigaranın bırakılması için atılan her adım oldukça önem arz etmektedir. Ancak ne yazık ki sigara içinde, alışkanlık oluşturan maddeleri barındırdığı için, bırakmak pek de kolay olmamaktadır. tam da bu noktadan yola çıkarak yola çıkarak hem sigaraya devam etme hissi uyandıran hem de sigarayı bırakmayı sağlamayı amaçlayarak üretilen bir üründür. E Sigara Tanımı Bu bağlamda elektronik sigara diğer bir deyimle ; Sigara tiryakileri için üretilen ve sigarayı bırakma düşüncesinde olan kişiler için üretilmiş, dumanı olmayan bir alettir. Bu cihaz, tütünden ve diğer birçok zararlı maddelerden üretilen, normal sigaralarda bulunan kanser yapıcı zararlı maddeleri içinde barındırmaz. Böylece kişinin kendisine zarar vermediği gibi, eşine, çocuklarına ve çevresinde bulunan tanıdığı tanımadığı diğer insanlara hatta atmosfere dahi zarar vermemiş olur. İçerisinde bulunan nikotin buharla birlikte havaya karıştığından, cihazdan çıkan buhar havayla birlikte yok olmaktadır. E Sigara Yapısı Elektronik sigaraların oldukça farklı hava sensörlü bir cihaz yapısı vardır.  Bu sensör cihazdan hava çekildiğinde bunu algılayarak yüksek frekanslı kısmını devreye sokmuş olur. Buradaki sıvıyı buharlaştırarak hava ile temasa sokar. içinde bulunan maddeler Propilen Glikol, Etanol, Su, tütün çiçeği, esans, nikotin'dir. Sıraladığımız maddelerden de anlaşılacağı üzere gerçek sigaranın içinde bulunan kanserojen maddeler bu cihazda bulunmaz. E Sigara Artıları Normal sigaradan bu ürünlere geçen kişiler sigarayı bıraktığını hissetmemektedir çünkü oluşturduğu etki normal sigaralarla birebir aynıdır. Kişi böyle bir başlangıçla bile sigarayı bırakabilmek için çok önemli bir adım atmış bulunmaktadır. Bunun nedeni, bu ürünlerin kartuşlarında bulunan nikotin seviyesinin zamanla azaltılarak bu bağımlılıktan kurtulma noktasına gidilebilmesidir. Elektronik sigaranın avantajı olarak sigara içilmesi yasak olduğu yerlerde rahatlıkla kullanılabilmesini de sayabiliriz.  

Son Güncelleme: 27.10.2016 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81